Szerintetek az emberek miért nem értik meg hogy a dohányzás öl?
Megértik, hogy öl, de amíg nem tapasztalják addig csinálják.
Én is tudom, hogy öl, tudom hogy egészségtelen, de nem tudom lerakni, mert mindig van valami kifogásom mi miatt cigizek. Stressz, munka, családi probléma stb. Teljes nyugodt környezetben sokkal kevesebbet dohányzok és nem hiányzik.
Az a baj, hogy a legtöbben sulis korban rászoknak, mert én "menő vagyok, ha szívom" alapon és utána, mire már agyilag felfogná, hogy ez baromi káros és igénytelen tevékenység, addigra eljut arra a pontra, hogy láncdohányos lesz és nem tud leszokni róla. Bármennyire is tudja, hogy ezzel az életét rövidíte meg nem foglalkozik vele. Én , azért már 40 múltam és láttam pár dolgot, azt is, hogy egy dohányosnak általában 55 felett kezdenek előjönni a rosszindulatú daganatok stb. tüdőaj... és 65 felé el is távoznak az élők sorából. 1 kivételt tudok itt a környékemen, aki egy idős nő, neki mindig lóg a dohány a szájában, de semmi baja nincs ezáltal, de írtam is, hogy ez max. a 100.000-ből 1 ember és az ő nem a másik ember, aki majd mindenféle rákban fog meghalni. Ő szerencsés, mert rá nem hat a dohány károsan, de ne ő belőle merítsen senki erőt, ha elkezd bagózni, hanem a többi ember negatív betegségeiből, hogy ez baromira pusztító dolog.
Én sem értem őket amúgy, akik szívják, de amíg magát pusztítja vele, addig engem nem érdekel, ha nem kell szívnom az igénytelen dohányfüstjét...tegye!
Nem biztos, hogy jó megélni a 80-90 éves kort, mikor az ember nem tud kimenni a wc-re... és fáj mindene...
Aztán nyűg az unokáknak, és berakják szocotthonba, ahol pelenka, gyógyszer, zárt hely, és hetente meghal valaki a szomszéd ágyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!