Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az e cigi gőze mennyire rossz?

Az e cigi gőze mennyire rossz?

Figyelt kérdés
Azt tudjuk, hogy a nikotin kivételével ami egyedül káros benne, az az hogy a tüdőbe jutó gőz, ami nem tesz jót neki. De Valaki ki tudná nekem fejteni, hogy ez mennyire rossz, milyen hatással van rá, stb....?

2020. márc. 26. 09:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én abszolút nem ajánlom, lassan egy hónapja nem használtam, de még mindig köhögök. Változó, de sokkal jobban irritálja a légzőrendszert, mint a sima cigi, ha erős a folyadék.
2020. márc. 26. 15:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Nikotin mentes az nem, meg van külöbsbség a füst meg a gőz köuött
2020. márc. 26. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom alapján a nikotin irritálja, a sima cigiből más formában kerül a tüdőbe. Persze az meg rosszabb, az e-cigiből legalább a kátrány nem rakódik le.
2020. márc. 26. 20:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, de pl nikotin mentes liquid....az nem káros végülis nem? Vagy annak a gőze kártékony?
2020. márc. 26. 23:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia

A nikotinos liquid sem annyira karos csak ugye a nikotin sok mertekben nem jo

De meg az is jobb mint a sima cigi

A nikotin mentes liquid szerintem nem nagyon karos de azert nem olyan mintha levegot szivnal, nyilvan valamennyire karos de nem annyira.

Remelem tudtam segiteni

2020. márc. 27. 10:30
 6/11 A kérdező kommentje:
igen köszönöm, figyeld, én sosem szívtam rendes cigit és az ízéért meg kicsit a gőzéért is szeretnék egyet, és ezért sem szeretnék nikotinosat
2020. márc. 27. 10:53
 7/11 anonim ***** válasza:
El lehet így bohóckodni ezzel, aztán úgyis megunod, mivel így nem lehet rászokni ha nincs nikotin benne.
2020. márc. 27. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Ense cigizek de akarok e cigizni

Szerintem nyugodtan probald ki

Sok bajod nem lesz belole

2020. márc. 28. 13:45
 9/11 A kérdező kommentje:
4. Kommentelő: nem akarok rászokni, de egy kis stresszlevezetőnek jó, meg hobbinak is
2020. márc. 28. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Na pont ez a baj az e-cigivel

Hogy a sok buta(nem akartam csúnyábban fogalmazni) azt hiszi hogy ez milyen menő, meg egy új hobbi meg ilyenek

Nem !!

Ha valaki cigizett és úgy érzi hogy nem tud, vagy nem akar leszokni (természetesen a nikotin miatt) ,annak jó mert a sima ciginél sokkal kevésbé egészségtelen

De aki nem cigizett, annak semmi szüksége rá, mert a tiszta levegőnél rosszabb

Akkor már inkább vizipipát vennék a helyedben,az buli tud lenni ha néha páran összeültök vizipipázgatni, iszogatni kicsit

Az ecigi nem erre van kitalálvan

És ezt úgy mondom hogy 5 évig cigiztem és már lassan egy éve ecigizem

2020. márc. 28. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!