Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Támogatnád a dohányboltok...

Támogatnád a dohányboltok bezáratását?

Figyelt kérdés

A jelenlegi helyzetben csupa negatívumot jelentenek: a dohányzás tönkreteszi a tüdőt, ami nem éppen kedvez a tüdőgyulladásnak. Konkrétan dohányosok sokkal inkább meghalnak.

És persze megint egy felesleges hely ahová az emberek kimászkálnak és terjeszthetik a fertőzést.

2020. márc. 14. 20:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
49%
#6: 10g nikotin 1 cigiben? Hol élsz te ember? Maga a cigi nincs 10g. A dohányosok nem élnének egy napnál tovább. A tízest eltaláltad, csak éppen mg és nem g.
2020. márc. 16. 04:01
 22/24 anonim ***** válasza:
74%
Pontosabban a véleményed ellen vagyok, nyitni kellene új dohányboltokat és bevezeti négy utcánként legalább egy trafik.
2020. márc. 16. 07:20
 23/24 anonim ***** válasza:
49%
Én dohányos vagyok... De támogatnám... Tavaly bezárt a dohányboltunk 3 hónapra... Addig nem cigiztem mert lusta voltam bemenni a városba cigiért... Pedig nagy dohányos vagyok... Itt az ideje letenni ha ne adj isten elkapom ezt a szar koronát támogatom annyira a szervezetem hogy addig is kicsit tisztuljak... A koronától mindenki szarik... Közben meg vígan mérgezzük magunkat önként és dalolva... Tényleg gáz...
2020. márc. 17. 19:55
 24/24 anonim ***** válasza:
49%
Én nem vagyok dohányos, nem is szeretem a dohányosokat - főleg mikor azon lovagolnak, hogy a nagyszülők magzat koruk óta cigiznek de 120 évesen még futni jártak - de a dohányboltokat nem záratnám be. Érzékeny idő van, mindenki feszült, ezért nem kell most hergelni senkit. Aki évek óta dohányzik, nem most fogja letenni a cigit, szerintem a leszokáshoz is jobb egy nyugodt légkör. A dohányzás valóban tönkreteszi a tüdőt, de nem ezen a néhány héten-hónapon múlik. Ha most a dohányosoknak is odaszúrnának (mert igenis odaszúrás annak, aki évek-évtizedek óta dohányzik) akkor az csak olaj lenne a tűzre. Mintha mondjuk most kezdenék el megadóztatni a városba behajtó autókat vagy most vezetnék be az internetadót. Nem szerencsés veszélyehelyzetben ilyen megszorításokat hozni
2020. márc. 20. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!