Leesik egy szál cigim (haverok szeme láttára) a földre egy kocsmában. Illik fölvennem és elszívnom (előttük persze) vagy hagyjam ott és vegyek újat a dobozból?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:22
1/10 anonim válasza:
Hát a társaságtól függ... Én amúgy otthagynám (bár nem dohányzom, ez már csak tisztaság szempontjából is...).
2/10 anonim válasza:
A kocsmába inkább ne vegyél fel semmit a földről, pláne amit a szádba is tennél.
3/10 anonim válasza:
Én mondjuk minden további nélkül elszívnám. Most akkor ahányszor leejtek egy cigit, mindig dobjam ki?!
4/10 anonim válasza:
igen, igen, hagyd ott, én abból dohányzom, hogy sok hülye nem veszi fel a teljesen jó cigit a földről :DD
5/10 anonim válasza:
Előző lol:D
Egyik ismerős is mindig az olyan csikekket keresi aminek még van a végéből, mert koliban egész vagy félszálat nem igen találsz.:D
6/10 anonim válasza:
hát ha futja rá, akkor dobáld el a cigidet.
kit érdekel a társaság? mindíg fölveszem ha leesik.
8/10 anonim válasza:
Én is mindig fölveszem, nem állok úgy anyagilag, h ne szívjak végig egy szálat, a társaságot meg leszarom.
Van amúgy ilyen kutatás, hogy még ha hiperszuper szinten is higiénikus vagy, akkor is megeszel életed során több tonna KOSZT, és mégis megéled a 80-at. Azért nem hímes tojás az emberi szervezet. :)
9/10 anonim válasza:
az a csekély por vagy kosz, mely a leesés által kerül rá, nem dominál az egészségkárosítás szempontjából!
10/10 anonim válasza:
az is káros amit elszívsz ha még van rajta egy kis kosz nem számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!