Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Érdemes ezt az asztali vaporiz...

Érdemes ezt az asztali vaporizert megvenni, többi leírásban?

Figyelt kérdés

Fűhöz kellene, de nem volt még soha ilyenem. Ez még a legalja szint, vagy kényelmesen használható hosszútávon?

[link]

2020. febr. 11. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon belépő szint. Szerintem ne költs rá feleslegesen. Mindenképpen asztalit szeretnél?

Hordozhatóba amit ajánlhatok az a Da Vinci MIQRO meg IQ.

2020. febr. 11. 16:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak itthon fogyasztunk, ketten. Gondoltam az asztali ár/érték arányban jobb lehet.
2020. febr. 11. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ráadásul az úgy látom ez az asztali nincs is raktáron... (De hidd el, ez nem olyan jó...).

Ez már egy jóval jobb kategória:

[link]

2020. febr. 11. 16:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez nekem is jobban tetszik, megrendelem, köszi :] Annyit még kérdeznék, hogy vaporizerrel kevesebb is elég ugyanahhoz a hatáshoz? és hogy forróbb (köhögtetőbb-e) ez a gőz, mint egy normál csigás cigi füstje?
2020. febr. 11. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Arizerből az Extreme Q-t próbáltám már. Nekem Da Vinci MIQRO hordozható van.

A helyzet az, hogy az ismerősöm mindig bongot vagy pipát használt. Közbe beszerzett egy MIQRO-t, de nem tetszett neki, mert nem ütött ugy mint a pipa vagy a bong. Egészen addig mig el nem határozta, hogy csak a vaporizert használja. Kellet egy kis idő míg ráérzett a használatára (kb 2-3 hét). De azt mondja már nem váltana vissza sose pipára vagy bongra, és cigibe se szívott azóta. Mennyiségileg sztem ugyanannyi kell kb. Érzésre picit más lesz, sokkal kevésbé dominálnak a testi hatások. Ne add fel elsőre, használgassad, jó lesz!

Ami még jó benne, egy töltetet 2x-3x is tudsz szívni... Illetve ha elrakosgatod a végén maradtat, akkor abból tudsz sütit csinálni. Keress rá: ABV recipe. Reditten tudsz a témában olvasgatni sok mindent.

2020. febr. 11. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:
össze is törtem a növényes üveg cuccot, hol tudnék újat venni?
2020. febr. 18. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!