Mi az a fura érzés amit érzek a tüdőmben?
1. Gratula, hogy már 10 napja nem cigizel! Én Jan. 26-án gyújtottam rá utoljára. 45 évig dohányoztam (most 60 éves vagyok). Sokáig elment napi egy doboz, utolsó fél évben lecsökkentettem heti 1-2 dobozra.
2. Szerintem nem történt végzetes elváltozás a tüdődben még. De sokat segitene, ha tisztább levegőjű helyen élhetnél, ha sportolnál, és szednél D vitamint.
3. A krákogás-köhögés annak a jele (lenne), hogy tisztul a tüdő. De lehet, hogy nálad még nem történt olyan komoly lerakódás, vagy eztán lesz majd egy kis krahácsolás. De emiatt ne aggódj.
4. Ha tüdőrákod lenne, az éves tüdőszűrésen azonnal nyivákolnának - szóval NINCS tüdőrákod. (de szedj D vitamint, legalább a téli hónapokban)
Gratulálok még egyszer, és azt kivánom, hogy a következő 80 évben ne gyújtsunk rá! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!