Ha valaki 16 évesen napi 10 szál cigit elszív milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó hanem haveromról2020. febr. 9. 22:54
1/11 anonim válasza:
Sosem rólatok van szó, tudjuk.
Tüdő és egyéb rákok, meg még néhány finomság.
2/11 anonim válasza:
Esély ezekre:
Tüdőrák, gégerák, heterák, impotencia, meddőség, fogágybetegségek, állandó hörghurut, csontritkulás. fogékonyság bármilyen felső légúti fertőzésre....
Ami biztos: büdös lehelez, sárfa fogak és újak, büdös ruházat
3/11 anonim válasza:
Tüdő szív és érrendszeri megbetegedések.
4/11 anonim válasza:
Nyilván nem te ezt nem is gondoltuk.
De nyilvánvalóan növeli az esélyt a rákra érrendszeri betegségekre stb. Ez nem aszt jelenti hogy rákos leszel csak azt hogy nagyobb az esélye mint egy nem dohányzónak. De van olyan aki nem cigizik és mégis megbetegszik
5/11 anonim válasza:
Általában előbb utóbb kérdést írnak ki a gyakorira, aztán elsorvad az agyuk.
6/11 anonim válasza:
Semmi amúgy. Még fiatal vagy. Ha nem szívod 40 évesen is, akkor nem lesz semmi bajod. Annyi, h többször kell fogorvoshoz járni. Meg szedni kell C-vitamint, h nem távozzon el a bőrödből a kollagén. Bár valakinek ezzel sincs problémája.
7/11 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg nem rólam van szó, én ki nem állhatom ezt a szert xD k-rva büdös
2020. febr. 11. 15:43
8/11 A kérdező kommentje:
szart*
2020. febr. 11. 15:44
9/11 anonim válasza:
sztem amúgy nem büdös. Én esküszöm szeretem a szagát. És bagós szájszaga is csak annak lesz, aki nem ápolja megfelelően a száját. Amúgy onnan is jó illat jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!