Estrichbeton kérdése:
Bronchitis vagy esetleg valami komoly?
Figyelt kérdés
Heló.21 éves vagyok, dohányoztam, kb 3hete egyáltalán nem cigizek. A lényeg kb 1honapja hőemelkedésem volt és éreztem hogy a tudom baloldalan mikor nagyon mélyen veszem a levegőt akkor ilyen furcsa "rezgo" érzést tapasztalok.3x voltam a háziorvosnal és azt mondta hogy semmit nem hall csak egy kicsit erdes az alapégzés. Kaptam gyengébb antibiotikumot. Lázam csak 3 napig volt. Viszont van amikor kicsit barnásat van amikor zöldet kopok. (eleg poros a munkahelyem és általában akkor van barnas köpet mikor dolgozok). A kérdésem az hogy ha az orvos hallott volna bármi arra utalot hogy nagy baj van akkor elkuldott volna egyből tovább, illetve nem tüdőrák ugye? (erősen hipochonder vagyok. )2020. jan. 22. 20:57
1/2 A kérdező kommentje:
Hozzatevolegesen,nem állandóan érzem azt az érzést jellemzően akkor ha háton fekszek, de akkor sem mindig. És kB ossze vissza 4 évet cigiztem. De viszont nem fogytam nem vagyok faradekony.
2020. jan. 22. 21:16
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Nem csak tüdőrákba lehet belehalni.
Lehet szilikózis,fibrózis,emphysema,stb.
Panaszaid csak akkor szünnek meg,ha munkahelyet váltasz, gyógyszerekkel nem fog megoldódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!