Holger Man. White dohány mennyire erős?
Nem nagyon szoktam dohányozni. Pall mall white-ot szívok most, ez elég gyenge de viszont az ára elég magas lett. Most ki próbáltam a Winstone amber dohányt, de picit nekem ez erős úgy érzem.
Ahogy néztem a neten van ez a Holger Man White 50g dohány ez csak 2000ft. Szerintetek ez mennyire lenne erős?
Esetleg tudnátok mondani ilyen olcsóbb fajta nem erős dohányt mondani még?
Minden fehér cigi/dohány nagyjából ugyanolyan erősségű, azaz a leggyengébb (1es).
Pl. Bensonból is van fehér dohány, kb. ugyanannyiba kerül mind pár száz Ft különbség max.
Ha a ,,nem nagyon szoktam dohányozni"alatt azt érted amit én csinálok, hogy évi 1-2 doboz akkor szerintem inkább vegyél minőségi dobozost, ne töltögesd :)
Fehér cigikből: simából a Dunhill White-ot (1480Ft), mentolosból Pall Mall Alpine-t (1370Ft) ajánlom, mind kettő vastag, 20 szálas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!