Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sikerül betartanotok az újévi...

Sikerül betartanotok az újévi fogadalmatokat? (:

Figyelt kérdés

Tavaly mit fogadtatok meg? Idén mit fogadtok meg?

Sikerült betartani,amit tavaly fogadtatok meg? (:

2019. dec. 21. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Soha. Több időt szánok olyan dolgokra, amik érdekelnek, kevesebbet netezek, megismerem magam, bepasizok. Idén nagyjából ugyanezeket, most elég motivált vagyok, szóval hajrá én!

Na és te?

2019. dec. 21. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a fogadalmam, hogy továbbra sem iszom, sem nem dohányzom és ezt maradéktalanul betartottam.
2019. dec. 21. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Én nem fogadok meg újévkor soha semmit,mert akármikor meglehet válni a rossz szokásoktól,nem kell feltétlenül újévnek lennie,hogy csak azért csináljunk valamit mert,hogy most újév van!
2019. dec. 21. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Újév tájékàn én inkább elmélyülök. Átgondolom, amik értek az évben, elengedem, lezárom, amire nincs szükségem és megtartom, ami hozzátesz a mindennapjaimhoz vagy a szellemi, lelki életemhez. Számottevés a fordulópont nekem, semmiképpen sem fogadalom. Az ünneplés nekem egy gondolati séta az év történései között.
2019. dec. 21. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A semmit elég künnyű xD
2019. dec. 26. 09:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!