Már jó ideje köpködök, torkomból slejmet cigizés közben / után néha öklendezek is?
Sajnos dohányzom napi fél vagy 1 dobozzal elszívok. Az utóbbi 1 évben, előjött hogy krákognom kell és a torkomról áttetsző trutyit köpök ki utána. Van hogy öklendezek is tőle. Emiatt áttértem az e cigire részben, ahol ezek a tünetek nem jelentkeznek vagy csak minimálisan. Egyértelműen le kell tennem, viszont volt már valakinek ilyen tünete? Lehet hogy komolyabb bajom van/lett, vagy csak a dohányzás váltja már ki? Érdemes lenne kivizsgáltatni?
az állandó slejm köpködés és torok köszörülést leszámítva semmi más bajom nincs és természetesen idegesít. Azt ne írjátok, hogy le kell tenni, 100% ig tisztában vagyok vele és ígérem meg is próbálom. Engem inkább az érdekel, van-e bajom vagy jelentkezett e másnál is a probléma, köszönöm.
Nálam ugyanez volt, nagy dózisú C-vitamin rendszeres szedése mulasztotta el.
Akkor napi 5-6 g C-vitamint ettem, és hamar elmúlt a váladékozás és a köhögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!