Érdemes cigarettázni?
gondolom elgondolkodtál ezen a kérdésen, mielőtt kiírtad...
mire jutottál?
Teljesen őszinte leszek veled. Én azért szívtam el az első cigim mert kíváncsi voltam milyen. Hát jó szar volt. A másodikat, mert unatkoztam s valami érdekeset akartam csinálni. Aztán voltak olyan időszakok hogy kicsentem 1-2 szálat anyámtól és mikor stresszes voltam szívtam. Kb 16 éves voltam akkor és mostanában jöttem rá, hogy nem ismerek más módszert a gyomoridegem lenyugtatására. Nem voltam soha igazi nagy dohányos, az iskolában mindenki cigizett, én leszartam, mégis mikor elkapott a gyomorideg muszáj volt elbújnom valahova és elszívni egy szálat. Néhány hónapja nem szívtam egy szálat sem mert meguntam, hogy vennem kell és költeni rá. Mostanság kapott el a gyomorideg, vettem egy dobozzal, elszívtam egy szálat s most ott ül a fiókban mert rossz volt. Nem segített semmit, és nem értem miért tette eddig.
Érdemes szívni egy szállal ha kívancsi vagy. Érdemes rászokni ha akarsz valami placebót a problémáidra, de nem érdemes akkor ha megoldást akarsz rájuk vagy ha unatkozol. Fölösleges, nem kellemes csak ha megszoktatod a tüdőd azzal, hogy az.
Óh, másik dolog. Baráti társaságban, sör mellé nyáron igen kellemes volt egyik szál a másik után. Nagyon jól esett, de pont annyira esik jól nem szívni semmit ha nem vagy dohányos. Remélem érted mit akarok mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!