Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csináljak hogy ne szédülje...

Mit csináljak hogy ne szédüljek a cigitol?

Figyelt kérdés
Kb 3 hete cigizem néha de nagyon rossz hogy mindig meg szédülök egy szálnál ma úgy megszédültem tole hogy hánytam. Tudom azért van mert szukiti az ereket és nem jut elegendo ver az agyba de pl ha kávéval szívom nem lessz jobb?
2019. nov. 12. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne cigizz b...+ Ekkora hülyét,hogy lehet már ilyet kérdezni?? Ha nem bírsz valamit,ha nem jó,ne csináld, ennyi! Senki sem kényszerít.
2019. nov. 13. 06:03
 12/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
32%

Ne szívd.

Amúgy egy szál nem szűkíti az ereket. A hányás, szédülés a nikotinmérgezés tünete + véroxigén szint csökken. A megoldás csak az, hogy abbahagyod.

2019. nov. 13. 06:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne füstölj.
2019. nov. 13. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, jelzi a szervezeted hogy nem függő, nem kell neki. Hagyd abba gyorsan.
2019. nov. 15. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:
:D :D :D Ez komoly? Hánysz valamitől meg rosszul vagy és az a kérdés hogy szűnik meg? Mondjuk ne gyújts rá!!! Ez nem jutott az eszedbe magadtól? :D :D Nagyon buta vagy ez már kiderült. Ezért szólok, hogy nem menő a cigi hanem ciki!
2019. nov. 16. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!