Milyen elektromos cigit ajánlotok?
Szóval bár kezdő vagyok de mégsem... 2-3 éve volt E cigim de nem jött be és eladtam és most megint el akarok kezdeni és újra lerakni a cigit... De már ég és föld, nagyon más a piac nem a CE-4 ek vannak és az ilyen cigiformájú e-cigik hanem csili vili bunkós botú minden :D
Szóval, értek valamennyire ehhez és nem kell feltétlen valami alap béna készülék hanem legyen normális és akkor lehet nem adom fel megint, mert régen unalmas és rossz volt... Valami nagyobb modot szeretnék és komolyabb tankkal. Félek külön-külön építeni egyet, kiteket néztem de annyi féle van és mindenki mást mond. Bent vagyok pár facebook csoportban is és nézegettem használt eszközöket de nem tudok dönteni. Azt se hol vegyek mert nem akarok 30-40k-t ott hagyni...
Valami normális set up kéne ilyen négyzetesebb mod, meg valami DL tank. Nekem jobban bejött régen is ami nem MTL fura... Vagy ilyen átmenet is jó lenne. Mert a DL tankoknál régen nem volt valami jó íz csak a gőz ami annyira nem érdekelt szimplán jobban szeretem egyből tüdőre venni de az íz hiányzott :(
Van már valami középút? Mit ajánlotok? Akik benne vannak a jelenlegi piacban? Már venni sem lehet úgy mint régen tiszta **** az egész...
Voltam és nekem meg nem... Az annyira béna és egyébként túlárazott mert amit nekem mutattak az 12 ezer volt és neten kb 6-7... Budapesten más vagy legalább ahol néztem.
Valami komolyabb kell ha már újra belekezdek nem akarok ott lenni ahol 2 éve ha már ekkora fejlődésen ment keresztül ez az egész ipar.
Na, dohányboltból soha, de tényleg soha nem veszünk ecigit! Maximum végső esetben(mondjuk elmész nyaralni és 300 kilomèterrel odèbb hagytad a sajátod, gyorsan veszel egy AIO-t). Miért? Drága, hozzaèrtès 0, pedig ennyi pénzekèrt elvàrnànk a hozzàèrtő személyzetet is, nem?
Mit ajánlok? Van a Vaptio-nak már olyan kezdőkitje ami használható DL-ben és MTL-ben is. Igazából podból is van ilyen, például a Smok Nord vagy RPM40, esetleg a Voopo Vinci. De, ha a régi jól bevált mod+tank érdekel akkor Ikuun i200+Melo 4, tökéletes kit, Dl, MTL hatàs választhatsz, a porlasztót pedig még a trafikból is beszerzed. Bár azt írtad, hogy neked furcsa volt az MTL, így biztos a szűk levegőző volt a gond, én sem szeretem az MTL hatást, sem a szűk levegőzèst, szóval én inkább egy mod+tank kitet ajànlanèk neked, mint egy podot, tudom hogy podban is van nagyobb levegőzesű meg egyéb nyalànksàgok, de akinek sok levegő kell annak az kevés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!