Az ecigarettashop.com megbízható oldal?
Az ecigarettashop.com-ról még nem rendeltem.
Én mindig fasttechről rendelem az e-cigijeimet, eddig problémám nem volt vele, kb 1,5-2,5 hét alatt megszokott jönni a rendelt cucc.
Ne rendeljetek onnan!!
November közepe óta nem kapom meg, amit rendeltem.
Kiküldtek olyat, amit nem is kértem, azt mondták kiküldik a valós rendelésemet, de hetek óta el sem lehet őket érni, nem reagálnak semmire, a pénzem sem kaptam vissza.
"Hacker támadás" volt nálam is az indok, de az oldal újra működik, választ mégsem kapok többszöri megkeresés ellenére sem.
Egyelőre nem derült ki teljes bizonyossággal, hogy az egész csalás vagy csak costumer service-ből ennyire tragikusan gyengék... Mindenesetre nagyon gáz, amit művelnek, kerüljétek!
Sziasztok.
Én 2019.novemberében rendeltem tőle.
30 nap után felhívtam hogy jó lenne már ha ideérne az e cigim. Hoppá elfelejtette, újabb 15 nap után felhívtam megint. Akkor Ajánlott hejette mást elfogadtam azt az ajánlatot. Hetente hívogattam az utolsó esetben már azt ígérte péntek ez se jött be vártam következő péntekig, amikoris jeleztem neki telefonon e-mailben SMS-ben hogy elálok a vásárlástól és 14 napja van visszautalni a pénzem. Szóval ha a héten ezt nem rendezi indítom a fogyasztóvédelmi eljárást meg mindent amit csak tudok.
Szerintem elég türelmes voltam 3 hónap várakozással. Nem ajánlom senkinek az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!