Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hirtelen cigiundor? Lehet...

Hirtelen cigiundor? Lehet amiatt, hogy erősebbet szívok, mint eddig?

Figyelt kérdés

Pár napja az ezüst malboro helyett aranyat szívok és ma kezdtem el érezni, hogy nem esik annyira jól, este az utolsó szál után, konkrétan felfordult a gyomrom tőle majdnem ramjott az oklendezes is.

Meg mostanában mentolosat szívtam, a leggyengebbet malborobol. (viszont előtte sokáig szívtam már a simát) Esetleg ez is kozrejatszhat?

A kérdésre szeretnék válaszokat. Nem azt, hogy szokjak le. Azzal tisztában vagyok, hogy mennyire káros a cigi, de most az érdekel, hogy miért lettem rosszul tőle.

2019. okt. 4. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
a szervezed kezdi megunni a sok kátrányt, meg rákkeltő anyagokat
2019. okt. 4. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én így szoktam le.. :-)

Egyik nap úgy keltem tavaly nyáron, hogy "pfúj, ez nekem nem kell". Azóta nem hiányzik, nem gyújtottam rá. Nem tudom mitől volt, mert szerettem cigizni. Évekig szívtam sajnos (piros és kék Pall Mall-t).

2019. okt. 5. 00:19
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Lehet attól+ a szervezetednek nem esik jól.
2019. okt. 5. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha nem szívnád?
2019. okt. 9. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!