Milyen cigit ajánlotok, amiben kevés a kátrány, nikotin, szóval minden?
Az előző válaszoló vagyok.
Nem azt mondom, hogy nem bírom ki nélküle, csak úgy jól esik. De most is egy hete nem gyújtottam már rá, élek és virulok, de úgy vagyok vele, hogy most is jól esne egy szál... Szerintem amég valaki így van vele, addig nincs rászokva...
Szia!
Van egy olyan új termék, amely közönbösíti a cigarettában lévő méreganyagokat, így nem kell aggódni a káros anyagoktól, mert eltünteti még mielőtt elszívnád.
Az utolsó válaszolónak írom, hogy a kérdés kiírása óta rengeteg idő telt el, a benne tett állítások már nem aktuálisak. Azóta már sokszor cigiztem egyedül, de voltak absztinens időszakok, és volt, amikor az átlag napi három szálat is elszívtam. Legutóbb egy hónap absztinencia után kezdtem el megint, amit egy torokgyulladás 1 hét után megszakított, most pedig gyógyulás után hiába van még itthon néhány szálam, nem vitt rá a lélek, hogy szívjam. Nem azért, mert megtiltottam magamnak, csak nem kívánom. A függők általában nem kampányszerűen élnek a szenvedélyükkel...
Azt meg már szerényen tenném hozzá, hogy jó dolog az, ha segítőkész tanácsokat adsz idegeneknek a neten(tényleg). De ha így teszel, akkor ne úgy, hogy egymás után hajigálsz jól hangzó mondatokat, amik egymásnak még ellent is mondanak. Pl. "gyorsabban alakít ki függőséget mint a kokain, heroin, lassú és alattomos folyamat, még teljesen függő leszel" Most akkor szerinted gyorsan alakít ki függőséget, vagy lassan és alattomosan? A helyes válasz az utóbbi persze, ellentétben a heroinnal, aminek 3-4 belövés után már rabjává lehet válni. Ellenben azért 3-4 szál cigitől nem még lesz senki függő. Való igaz, hogy a nikotinfüggőség erősségében vetekszik a heroinéval, de fontos különbség, hogy a nikotinfüggőségbe nem olyan könnyű és gyors belecsúszni, mint a heroinba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!