Csak szerintem nem biztos, hogy olcsóbb az e-cigi?
Szögezzük le, hogy nem vagyok jártas az e-cigikben, csak haveromtól tudok dolgokat.
Nekem kb hetente megy el egy doboz ->4000-5000Ft
Haverom rendesen e-cigizik. Azt tudom, hogy kb 4-5 naponta szokott liquidet venni ->az kb 6-7000 Ft (havonta) és még talán porlasztót (?) is 2 hetente - az is x ezer havonta.
Tehát sokan miért akarnak meggyőzni, hogy az e-cigi még olcsóbb is??
Én a leggyengébb cigit szívom, ami jelentősen "egészségesebb" mint a legerősebb
Na, szögezzük le azt, amit Gőzlèrparaszt mondott a legutóbbi videójàban. Amikor még bejött az ecigi és nem volt Mo-n ilyen őrült drága, akkor megérte az elektromos cigit csupán azért szívni mert olcsóbb.
Manapsàg, ha olyan mértékben tolod, hogy az már hobbi szint is, akkor vetekedik az ára azzal, ha magadnak sodornàd a cigit. Hogy lehet ezt kikerülni? 1. Nem itthon, dohányboltból veszed a liquidet. 2. Normàlis készüléket veszel, ami 1,5-2 évig biztos, hogy kihúzza. 3. Normàlis akkumulàtort veszel, ami szintén kihúzza sokàig. 4. Nem esel túlzásba a kokszolós liquidekkel, amik fele idő alatt tönkrevàgjàk a porlasztódat/vattàdat. 5. Magadnak kezded keverni a liquidet és ehhez az alapanyagot külföldről szerzed be. 6. Ha igazàn spórolni akarsz mtl-ezel felújított kazànon, ugyanis egy tekercs huzal rettenet sokàig elég, és egy csomag vatta is, ha megfelelően beosztod, ràadàsul mtl-ben sokkal kevesebb leves fogy.
Vatta kínából 300 ft(nekem elég 2 hónapig), huzal kb 3000 elég kb félévig, tankot egyszer kell venni, akksi két darab 3000, a löttyöt meg 2000 alatt ki lehet hozni 100 milit. És naponta dl-ben elszív valaki MAXIMUM 25 milit, ami már rengeteg. MTL-ben naponta kb 7-8 mili bőven elég, valakinek 3-4 ml is. Amit nem számoltam hozzá az a nikotin, ami kb 500 ft 10 ml, és csak 20-ast akarsz szívni. Hol a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!