Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cbd olaj vaporizáláshoz tippek?

Cbd olaj vaporizáláshoz tippek?

Figyelt kérdés
Igazából olyan hordozható vaporizátort keresek, amiből Cbd olaj is párologtatható. Állandó nyaki ízületi fájdalmam van, a gyógyszerek is csak keveset segítenek.Olvastam, hogy az olaj erre is tökéletes megoldás. Nyelvre csepegtető nem akarnám, mert szerintem úgy több kell belőle, és elég drága. Előre is köszönöm a segítséget!

2019. szept. 14. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Leírom mielőtt valakinek nem csak CBD-t jutna eszèbe vapelni egy kèszülèkből, hanem egyebeket is.:

Elektromos cigaretta használó vagyok évek óta, előtte dohányoztam, élettàrsam is dohànyos volt, most vaper, és van még a családban erre példa. Rengeteg embert láttam már el tanàccsal, sokat tudok ebben a témában, nem vagyok ugyan egy Fehér Tamás vagy Darth Vaper szinten, de tudok tekerni, vattàzni, tudom mi az a Watt és társai, rengeteg kütyü megfordult már a kezem alatt, sőt gyűjtő is vagyok. Biztos vagyok abban, hogy az elektromos cigarettàba VALÓ LIQUID nem ANNYIRA káros, mint a hagyományos cigaretta, nem hiszek a dohànylobbinak, de egy dolgot elhiszek. Ha valóban van 6 halálos áldozat akik vapelès után kerültek kórházba és haltak meg az mind azért volt, mert THC-t szívtak a készülekből, ràadàsul bevizsgàlatlan THC tartalmú vegyületet, volt olyan folyadèk amiben cianoid vegyületet is találtak, mert ezzel akarták a dílerek a penèszgombàkat megelőzni/megölni.

Az elektromos cigarettàba egy dolog való: Bevizsgàlt eliquid. Nem bevizsgàlatlan szar meg kutyapisi meg tàrsai.

A CBD más, azt én is szívok hígítva, 1 milibe cseppentek egy cseppet. Persze bevizsgàltat.

Bármilyen elektromos cigarettàba lehet tenni ilyen cuccot, nekem például Zeus X tankom van, de neked lehet elég lenne egy pod is, például Vaporesso Nexus/Renova, Eleaf Elven, Smok Nord, nem túl drágàk és faèk egyszerűek.

Elvileg viszont az elején, ha hígítàs nélkül szívod akkor maximum 1 milit szabad szívni/nap. Legalábbis ezt irtàk az enyémre is.

2019. szept. 17. 19:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Komoly nyaki izületi fájdalmam van,azért gondoltam a CBD-re.
2019. szept. 17. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!