Cbd olaj vaporizáláshoz tippek?
Leírom mielőtt valakinek nem csak CBD-t jutna eszèbe vapelni egy kèszülèkből, hanem egyebeket is.:
Elektromos cigaretta használó vagyok évek óta, előtte dohányoztam, élettàrsam is dohànyos volt, most vaper, és van még a családban erre példa. Rengeteg embert láttam már el tanàccsal, sokat tudok ebben a témában, nem vagyok ugyan egy Fehér Tamás vagy Darth Vaper szinten, de tudok tekerni, vattàzni, tudom mi az a Watt és társai, rengeteg kütyü megfordult már a kezem alatt, sőt gyűjtő is vagyok. Biztos vagyok abban, hogy az elektromos cigarettàba VALÓ LIQUID nem ANNYIRA káros, mint a hagyományos cigaretta, nem hiszek a dohànylobbinak, de egy dolgot elhiszek. Ha valóban van 6 halálos áldozat akik vapelès után kerültek kórházba és haltak meg az mind azért volt, mert THC-t szívtak a készülekből, ràadàsul bevizsgàlatlan THC tartalmú vegyületet, volt olyan folyadèk amiben cianoid vegyületet is találtak, mert ezzel akarták a dílerek a penèszgombàkat megelőzni/megölni.
Az elektromos cigarettàba egy dolog való: Bevizsgàlt eliquid. Nem bevizsgàlatlan szar meg kutyapisi meg tàrsai.
A CBD más, azt én is szívok hígítva, 1 milibe cseppentek egy cseppet. Persze bevizsgàltat.
Bármilyen elektromos cigarettàba lehet tenni ilyen cuccot, nekem például Zeus X tankom van, de neked lehet elég lenne egy pod is, például Vaporesso Nexus/Renova, Eleaf Elven, Smok Nord, nem túl drágàk és faèk egyszerűek.
Elvileg viszont az elején, ha hígítàs nélkül szívod akkor maximum 1 milit szabad szívni/nap. Legalábbis ezt irtàk az enyémre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!