Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A füvet lehet teljeen magában...

A füvet lehet teljeen magában szívni?

Figyelt kérdés
nm vagyok vmi nagy szakértője..sokat nm tudok róla.ezértis kérdezem ha csak simán fűböl csinálok egy cigit attól lesz vmi bajom?ésha ráiszo kaz mérbaj?
2010. júl. 14. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te 1gramm fűből soha a büdös életben nem fogsz 5-10 füves cigit csinálni, vagy ha csinálsz is akkor annak semmi hatása nem lesz, ugyanis annyi fű édes kevés annyi szál cigihez..
2010. júl. 16. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:
1 gramm azaz 1.0 márha erre gondoltál ugyanis ebben a témában ha veszed tutira nem kapod meg az 1.0-át szóval.. ha jófej az embered akkor kapsz 0.8-at ha nem akkor 0.4-0.5 de egyébként 1.0-ból úgy durván 3-4 olyan cigit tudsz csinálni aminek van értelme... de hogy ha ennyire nem vagy benne a dolgokba akkor ezt inkább ne egyedül csináld inkább valaki olyannal akiben bízol.. de kérdésedre válaszolva lehet csak simán füvet tenni bele de pazarlás egyrészből másrészből meg annyira hazavág hogy csak na... szóval egy csak fűböl álló cigi után nem igen hiszem hogy lesz kedved még ráinni is..
2010. júl. 18. 05:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehet, az az igazi greenpeace XD

De szerintem ne csináld, teljesen felesleges, és csak szétesel tőle, mint az állat. 1g-t szerintem négy felé kényelmesen szét lehet szedni, és akkor kapsz 4 lightosabb jointot (sima dohánnyal elkeverve, persze). Amiket megjegyzem, nem kell eltolni egy nap alatt.

És szerintem ne igyál mellé, mert egy tudatmódosító bőven elég egyszerre.

2010. júl. 18. 13:11
 14/15 anonim válasza:
Velem jó fejek. Az 1 gramm az 1.0. De mindegy. Szerintem nem érdemes csak zöldből csinálni, mer sokkal gyorsabban elég, mintha dohánnyal keverted volna. Ja, és ha még nem csináltad, egyedül szerintem ne is csináld!
2010. júl. 21. 15:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülyeség tisztán csinálni, mert csak hamar elég, és nem értél vele semmit. A dohány az kell bele, az biztosítja az égést. Egy ciginek letéped a szűrőét, és akkor megtekered, kb ha adni akarsz az érzésnek, a negyedét belerakod..de mondjuk ha iylet kérdezel, sztem a megtekeréssel is lesznek problémák, úgyhogy egy kis segítség:

http://www.youtube.com/watch?v=fH_rh0KmwHM&feature=related

ebből sokat lehet tanulni.

És még egy személyes megjegyzés: Egyedül nem jó buli..főleg elsőre..

2010. júl. 21. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!