Elektromos cigarettát lehet venni dohányboltban?
Én inkább azt ajánlom hogy ne dohányboltban vedd
Sokkal rosszabb minőségűek,drágábbak,és hozzá nem értő emberek árulják.
Ha ecigit akarsz venni,akkor kérdezz körbe ecigis ismerősöknél ,esetleg itt, vagy neten olvasgass,hogy milyenek vannak, sőt youtubon is vannak videók ,és eldöntheted hogy melyik a számodra legmegfelelőbb,utána netről rendeld meg (persze nem wish,meg aliexpress) és kiszállítják kb 2-3 nap mulva.
A legolcsóbb kb itt:
ez 8k körül van, de elég kicsi az akksija, kezdésnek én is ezt vettem, de naponta 2x kellett töltenem az akksit (napi 10-12 szálat szívtam), így nem volt kényelmes. Most már 2 hónapja kb vaporesso drizzle fit kitet használok, ez kitart egész nap, és az ebbe a vypeba való porlasztók kompatibilisek bele, így nem kell netről rendelnem.
Én amugy cserélhető akkumulátorosat ajánlok.
1.ok ha lemerül akkor csak kicseréled,majd felrakod az aksit tölteni külön,így pl ha munkahelyen lemerül akkor nem kell töltésre alkalmas helyet keresned,meg ilyenek
2.ha nem cserélhető akkor ha az akksi meghal akkor kuka az egész készülék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!