Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E cigitől nektek is sípol a...

E cigitől nektek is sípol a tüdőtök? Miért van ez?

Figyelt kérdés

Szerintem ez károsabb, mint a sima cigi!!!

Pedig optimálisra beállítottam meg a liquidet is olyanra ami kellemes, nem kaparja a torkom, mint eleinte a másmilyenek, viszont kb. 10 jóleső slukk után már hörgök szabályosan. Ez mi? könyörgöm! A forró gőz miatt?

annyira nem érzem melegnek, de lehet mégis árt?

2019. aug. 26. 00:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és azért mert valamit egészséges (vagy nem káros) megenni attól még nem biztos hogy a tüdőben van a helye
2019. aug. 28. 07:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem,hogy a cigisek miért szidják az e-cigiseket ,és fordítva.Mindenki azt szív amit akar .

DE az ecigisek nagytöbbsége cigizett szóval ők tudják melyik milyen hatással van a szervezetre ,a cigisek meg 2 slukk ecigi után elkezdik szidni ,mert természetesen köhögnek tőle meg stb .de szerintem ez az első szál ciginél is így van ,hozzá kell szoknia a tüdőnek mert más mint a cigifüst. Na meg persze ott a sok "okos"aki mindent elhisz amit az interneten olvas.Azoknak csak gratulálni tudok.

2019. aug. 28. 08:41
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
De miért kell felnőtt embereknek bármit is szivni (bocsi nincs hosszú i-m ) ? Most komolyan nem lehet anélkül élni, hogy bármit is szivogatnál óránként? Szerintem ez tök szánalmas...
2019. aug. 28. 10:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsótól kérdezem: kávézol ,vagy van bármilyen függőséged?mert akkor tudod a választ

Ezzel az erővel az is szánalmas

2019. aug. 28. 11:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
13 évig dohányoztam... És az alapján mondom hogy nem értem már hogy tudtam szívni... Én is vettem e cigit mondom jajj de jó átszokok olcsóbb nem büdi szuper... Én is szarul lettem tőle és próbáltam erőltetni a rá / átszokást... Akkor gondoltam rá hogy ennek mi értelme van hogy a gőzt beszívjam és kifújjam... Hülye vagyok én... Aztán rájöttem hogy a cigi ugyan ez csak füst... Miért kell nekem ez? Miért nem tudok felébredni enélkül és miér kell nekem ez óránként? Nem igaz hogy nem tudok enélkül létezni... Nem lehetek olyan gyenge hogy ez kelljen nekem... És igen kávézok azóta is napi egyet iszok reggel... De nem óránként nem napi 19 et iszok (napi egy szál cigivel nem is lett volna baj... Az a baj hogy napi egy szál nem elég) Nem olyan nagy cucc ám leszokni aminek képzeljük... Csak elkezdeni nehéz... És megéri letenni... Sokkal jobban érzem magam a pénzről ne is beszéljünk! Sok sikert mindenkinek aki le akar szokni! Megéri! A dohányzás nem betegség mint az alkoholizmus... Mindenki megtudná csinálni ha akarná... Ha nekem sikerült akkor bárkinek
2019. aug. 30. 15:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az röhejes hogy 30 évesen ennyi eszed van. Sípolsz meg fulladsz tőle de itt hisztizel hogy rosszul hat a méreg ahelyett hogy a kukába dobnád ki az egészet. 30ezerért vettél valamit amitől rosszul vagy. Taps! Azt hiszem az emberiség tényleg megérett a kihalásra. Ilyen agyhalottat 😂😅
2019. szept. 12. 08:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Nos, az hogy sípol a tüdőd az e-cigitől valószinüleg amiatt van, mert túl erős nikotin tartalmú likvidet szívsz.

Próbáld meg csökkenteni a nikotint, vagy levinni a likvid PG tartalmát, mert lehet allergiás vagy rá.

Aki úgy gondolja, hogy az e-cigi károsabb a rendes ciginél, annak itt egy 2015-ös cikk az angliai kormány hivatalos honlapján(gondolom mindenki tud angolul):

[link]

A fenti cikk alapján az e-cigi 95%-al kevésbé káros a hagyományos ciginél.

Az utóbbi időkben amerikában nagyon felkapott lett, hogy minden tini kórházba kerül és kampányt akar indítani az e-cigik ellen... Azt szerintem nem kell részleteznem, hogy miért csinálják...

Az amerikai haláleseteknél, ill. a megbetegedések nagy részénél NEM tudtak közvetlen összefüggést találni az e-cigi és az adott betegség kialakulása között, továbbá az illetők illegálisan vásárolt likvidet szívtak (THC tartalmú likvidet, amit mindenféle vegyiszerrel ütnek fel azért, hogy eltudják szívni).

Ha nem gond nem keresném meg a korházak által kiadott, a sajtóba félig átvett jelentéseket.

2019. szept. 26. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!