Próbáld ki, drága "hobbi" ,max beteg leszel, rossz esetbe rászoksz,még akár tüdőrákod is lehet
Magadtól vagy ilyen hülye vagy fogja valaki a kezed? Egészségtelen, és a körülötted lévőeknek is ártassz.
2019. aug. 22. 20:45
2/11 anonim válasza:
Nem jó dolog.Azt mondom semmi értelme csam elfüstölöd a pénzt és ha rászoktál.nehéz le tenni.Dohányosként mondom,bár ki sem próbáltam volna.Ha akarod kipróbálhatod...de oriási hülyeség.Én is épp leszokóban vagyok de nehéz...
2019. aug. 22. 20:49
3/11 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson kipróbálni!!!
Kérlek!
2019. aug. 22. 20:53
4/11 anonim válasza:
Egészség és pénzpazarlás. 19f 1x se próbáld ki semmi jó nincs benne max annyi hogy haverok kirohognek miközben majdnem meg fulladsz a füstben
2019. aug. 22. 20:55
5/11 anonim válasza:
30 éves nő vagyok, 16-26ig cigiztem. Addig nem bírtam lerakni.
Úgy köhögtem, mint egy 70 éves.
Ne szokj rá!
2019. aug. 22. 21:11
6/11 anonim válasza:
Amennyiben nem vagy nagykorú ne próbáld ki.
2019. aug. 23. 07:19
7/11 anonim válasza:
Drága.Büdös.Hosszútávon megöl.Összességében rossz ötlet.
20 évig szívtam,ez hússzal több a kelleténél.
Mit vársz tőle?Társadalmi pluszt?A "menő" arcok mind cigiznek,ugye?NE PRÓBÁLD KI!A saját érdekedben mondom.
Hiába irjátok hogy ne próbálja ki , úgyis kifogja.
ÉS rajtatok röhög hogy nehogy már más mondja meg.
A következő meg az lesz hogy akkor hagyja abba amikor csak akarja.
Ha valaki tud gondolkozni az meg se kérdezi senkitől se.
2019. aug. 27. 10:35
10/11 anonim válasza:
Én azt mondom hogy semmikép se próbálgasd!Én hála a jó égnek 12éve leszoktam,de még így is érzem hogy nem az igazi a tüdőm!Gondolom fiatal vagy,ezesetben már csak azért se mert ha rászoksz akkor apád-anyád agyonver(én is ezt tettem a fiammal😁)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!