Amint rágyújtok egyből keserű ízt érzek a számban ( nem a dohány ízét), rossz lesz a közérzetem, mintha a gyomrom is rosszabb lenne szinte azonnal. Az orrom is eldugul. Úgy tűnik itt az ideje leszoknom. Volt valakinek hasonló panasza?
Szia. Én most raktam le lassan 29 órája. Annyi a dolog, hogy mikor megjön a kedved a dohányzáshoz, kérdezd meg magadtól:
- rákos szeretnél lenni?
- miért nem gondolsz a jövödre?
Ha ezek sem jönnek be, írd be YouTube-ba, hogy „anti smoking ads“, és ott vannak pár 10 perces tényleg „durva“ videók.
Sok sikert!
Első vagyok. Semmit. Nem esett neki jól hosszabb ideig, és letette. Persze azóta is vannak percek, órák, hogy kívánja, de nem gyújt rá. Abban nem vagyok biztos, hogy részegen nem gyújtana rá :) Apám is 20 éve rakta le, de ő napokat aludt utána, hogy ne érezze a hiányt. Amióta felkelt nem gyújtott rá. Ennek anyagi okai voltak. De olyankor mindenki erőltetné az emberre a cigit , akkor kell ellenállni.
Aki meg azt írta, hogy valamiben meg kell halni.. Anyám is ezt mondta rá, végül sikerült is neki. Tüdőrák plusz áttétes agyrák. Sok a rákos a családban, lehetett volna előrelátóbb. Ne mondj ilyent!
Veletlenül se a cigit hagyd abba ami okozza. :)
Abbahagyod és kész. Miért kéne bármit hasznalni helyette? Én nem gyújtottam rá és kész.......ennek 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!