Az ecigi jó torokfájásra?
Figyelt kérdés
(Antidohányosok kíméljenek...)2019. aug. 19. 18:07
1/15 anonim válasza:
Torokfájásra a méz jó, illetve a torokcukorka.
2/15 anonim válasza:
Hogyne lenne jó, múltkor azt írta fel az orvosom, el is múlt rögtön.
3/15 A kérdező kommentje:
Akkor máshogy kérdezem, aki már próbálta az ecigit úgy hogy fájt a torka, annak jobb lett vele, vagy csak rontott a helyzeten?
2019. aug. 19. 19:26
4/15 anonim válasza:
Sem a toroknak sem a mandulaknak sem a fogínynek nem jó a füst. Nem lesz jobb, inkább lassabban gyógyul tőle bármi.
5/15 anonim válasza:
Előző gőz jön belőle. Egyébként nem hinném nekem kifejezetten szárítja a torkom.
6/15 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom a sima cigi még annyira se lenne jó, mint az ecigi...
Csípős ételeket szoktam ilyenkor enni, de épp elfogytak itthon, és kíváncsi voltam, hogy vajon milyen hatással lenne a torkomra az ecigi ilyenkor
2019. aug. 23. 18:25
7/15 anonim válasza:
Én e cigizek de betegen nem nagyon kívántam nekem nem segített sot inkább ártott a torokfájásra.
8/15 anonim válasza:
Füst xD Jót nevettem.
Egyébként én ecigizem 3 éve, és betegen soha nem kívánom, van nagyon jó mentolos liquid Heisenberg a neve, vagy esetleg mentolkristály+alaplé, az brutál mentolos, ha nagyon bírod az erős mentolt, akkor azt kipróbálhatod a torkodra, de ne hidd, hogy hatásosabb lesz, mint a méz, vagy a toroktabletta.
10/15 anonim válasza:
"Előző gőz jön belőle"
Vegyi anyag gőze. Ja. Inkább a cigaretta füstje akkor már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!