Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a jó a cigizésben?

Mi a jó a cigizésben?

Figyelt kérdés

Soha nem cigiztem de rengeteg ismerősöm szívja így gondoltam kipróbálom,vettem is egy dobozzal.

Elszívtam egyet és nem nagyon tudom mit kellene éreznem. Szívtam kifújta újra és újra és egy idő után elfogyott és ennyi. Miért jó ez?

Még ha lenne valami hatása akkor oké de így,ennyi erővel olyan mintha levegőt szívnék 1500-ért.

2019. aug. 18. 16:30
 1/8 anonim válasza:
92%
Nem, nem olyan, a levegőtől sok bajod nem lesz... Én sem cigizek, kifejezetten ellene vagyok, de általában a stressz levezetését szokták mondani, meg ez egy ilyen rituálé...
2019. aug. 18. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem tüdözted le, akkor nem is érzel semmit.
2019. aug. 18. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Van akinek a szertartás tetszik.
2019. aug. 18. 17:02
 4/8 A kérdező kommentje:

de igen,beleszívtam,elvettem a számtól és leszívtam tüdőre és onnan ki

láttam hogyan csinálják mások és azok áradoznak hogy hú de jó volt már rágyújtani én meg csak nézek hogy nekem többet ilyen nem kell

lehet én nem tudom élvezni a cigit?

2019. aug. 18. 17:03
 5/8 A kérdező kommentje:
az mondjuk tény hogy abban jó hogy kimész előveszed,kinyitod,meggyújtod stb valóban rituálé szerű de hogy ezt csináljam 1 nap 10x az nem menne meg
2019. aug. 18. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Van aki nem szereti.
2019. aug. 18. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
2019. aug. 19. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 éve dohányzom és csak a magam nevében mondhatom hogy a cigit rendszerint arra használom hogy amíg szívom van egy pár perc szünetem bármit is csinálok. Kitisztítom a fejemet, átgondolom a dolgokat vagy pont hogy a túl sok gondolattól szabadulok meg közben (gelyzete válogatja). Ehhez kell pár perc megállás és aközben a cigi jól jön hogy ne érezzem magam szerencsétlennek hogy csak bámészkodok. Szóval igen egyfajta rituálé ami segít hogy megőrizzem a józan eszem a mindennapos nagy stresszben is. Ha pl munkában vagyok akkor meg mindig közösen megyünk cigizni mivel ez egyfajta közösségi tevékenység miközben megfeledkezünk arra az időre a munkáról.
2019. aug. 22. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!