Hallottam félfüllel valamelyik nap a rádióban, hogy Budapesten valami füsttilalmat vezetnek be. Valaki meg tudja mondani, hogy mi is ez és hogy is lesz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 12:10
2/10 anonim válasza:
Tűzgyújtási tilalom is lehet. Azt nagy melegben vezetik be, nehogy erdőtűz/bozóttűz legyen legyen. De ezt nem csak BP-en szokták.
3/10 anonim válasza:
vagy dohányzási tilalom?!
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, a dohányzással kapcsolatban hallottam
2010. júl. 12. 12:21
5/10 anonim válasza:
Én a dohányzási tilalomra szavazok, Budapest 150 kilométeres körzetében. :-DDD
6/10 A kérdező kommentje:
végigolvastam azt a cikket, köszönöm szépen. ez akkor most azt jelenti, hogy az utcán leet dohányozni, csak az aluljárókban nem?
2010. júl. 12. 12:38
7/10 anonim válasza:
dohányzási tilalom BP-n?! Mi a francnak? Aki ott lakik az így is úgy is olyan levegőt szív mintha dohányozna...
9/10 anonim válasza:
Ezt már vagy egy hónapja bevezették, Nyugatiban mindig vannak rendőrök és szoktam az aluljáróba cigizni, pl. tegnap is, de nem szóltak.
És ha szólnak? Laza mozdulattal elnyomom a cigit és kidobom a csikket... Ki dohányzott itt? Mert én nem az biztos. Majd ha közterületen nem fogyasztanak alkoholt, akkor nem gyújtok rá az aluljáróban. Ennyi...
10/10 anonim válasza:
Nem érdekeeel, vidéki vagyok(ja meg nem is dohányzok); de úgysem vezetnek be dohányzási tilalmat, gondoljatok már bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!