Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A kérdésem: Neked milyen volt...

A kérdésem: Neked milyen volt az első cigi elszívása?

Figyelt kérdés
2019. júl. 31. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Osszesen kb 6-7 slukkot szivtam eloszor 16 evesen. Nem jott be, fajt tole a torkom, probaltam letudozni parszor, nem jott ossze es nem is eroltettem. Ciginek alapbol semmi ertelme, inkabb fu. Nem dohanyzo csaladba nottem fel, a barataim, osztalytarsaim sokan cigiztek. Nem szoktam ra, pedig voltam eleg depis :)
2019. aug. 1. 10:30
 12/14 anonim ***** válasza:
7%
Ki ne próbáld haver, mert belehalsz!
2019. aug. 3. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

15 évesen bementem egy dohányboltba és vettem egy doboz kék multifiltert. Azért vettem cigit mivel régebben is szerettem a ciginek a szagát, illatát. És először még nem tüdőztem be, de utána már igen. Egyből tetszett és azóta cigizek.

19F

2019. aug. 6. 03:08
 14/14 anonim válasza:

tudom későn válaszolok de hajnali egykor nincs más dolgom nyílván szóval hát előszőr nagyon korán próbáltam ki egyedül otthon mert unatkoztam és kíváncsi voltam (tudni kell cigizős családban nőttem fel így mégjobban érdekelt) na mindegy szégyenemre bevallom 12 éves voltam..meggyújtottam és néztem csak a cigit beleszívtam egy kicsit és egyből elis nyomtam mert megijedtem nyilvan nem tudoztem le

aztan kovetkezonek fogalmam sincs mikor de kb fel ev utan elszivtam egy egesz szal cigit ugy hogy nem tudoztem le utana neha kb ket havonta egyszer ez igy ment de mindig kb csak 2 slukkot szivtam belole na hat egyszer sikerult letudoznom es mit ne mondjak..undorito volt azt mondtam soha tobbet es tenyleg csak azon a nyaron cigiztem kb 2-szer

utana nagyon divatba jott az e cigi vagy “vape” ami csak ilyen eldobhatos volt abbol vettem eloszor kettot es hat mivel izesitett volt elszivtam 1500 slukkos volt mind2 es finom volt persze azt mar letudoztem elsonel bekohogtem de utana mar megszoktam de mindig remegtem tole es szedultem aztan vettem egy harmadikat is azt 4 nap alatt szivtam el es rajottem hogy eleg volt nem veszek tobbet mert meg nem keso abbahagyni aztan nagyon hianyzott a cigi es elszivtam egyet es rajottem hogy basszus nem is kohogtem be tole az 5%os vapeom erosebb volt mint ez a cigi es mar spontan jott a letudes es semmi kohoges semmi bar igau hogy azert mert eleg gyenge cigi volt de es egyszer par baratommal szivtam egy erosebbet egy slukktol nagyon beszedultem de ezt nem is ereztem es ennek mar jo par eve azota nem cigiztem neha megkivanom es mar fogom a cigit hogy ragyujtok de inkabb nem magam miatt sem meg a szagat nehez magamrol eltuntetni szoval inkabb nem

2021. dec. 29. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!