Melyiket ajánlanátok a kettő közül, kezdő e-cigisnek?
Sziasztok. Van kettő darab termék amelyek közül nem tudom eldönteni melyik jobb vagy melyik rosszabb. Az első Egy Joyetech eGo AIO. A második egy Eleaf iJust 3.
Tudom hogy az Eleaf nagyobb játékos az eGo-nál de szeretném a ti véleményeiteket is kikérni a dologról. Úgy teljesítmény, használtság. Várom a tapasztalatokat. Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
Az egyik egy MTL cigi, ami a dohányzást utánozza (először szádba szívsz füstöt, aztán tüdőzöd), másik meg egyből tüdőre megy, ráadásul 2x annyiba kerül.
Egyébként ego aio elég problémás, a porlasztók nem sokáig bírják (sokszor 1-2 nap). Ha rám hallgatsz, és most saját tapasztalatból beszélek, valamilyen Vaporesso terméket veszel. Azok a porlasztók hetekig elmennek.
egyetértek az előzővel, az aio azért nem jó, mert túl egyszerű, amint megszereted és egész nap elkezded használni, több ezer ftot költesz hetente a porlasztóra, valamint nagyon hamar elkezd szivárogni, gyenge minőségű
egyébként egész jó füstöt csinál, és jól tolerálja a különböző liquideket, nem beszélve arról hogy nem kell szerelni, tehát első próbára alapból nagyon jó eszköz, csak gyenge minősége és a porlasztók szintén gyenge minősége miatt nem lehet ajánlani
a másik meg túl haladó, az nem lesz jó elsőre
SMOK-ok között a 20ezres kategóriában nézegess
nem értem miért akarsz DL-el kezdeni?
MTL-t ugyanúgy letüdőzöd csak először a szádba szívod be mint a cigit. ha egyből DL-el kezded szét fogod köhögni magad...
Az nem csak a levegőzésen múlik, hanem a porlasztón is. Egy kis lyukú 1,5 ohmos porlasztót nem tudsz tüdőre kapni hiába nyitott a levegő a készüléken, a porlaszó maga kevés levegőt enged át, mert kicsik a lyukak. Esetleg egy ilyen szettet kéne megpróbálni:
Ebbe van MTL és DL porlasztó is, csak figyelj rá, hogy nincs benne akksi, azt még külön kell venni. 18650-es kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!