Zöld tea. Milyen színű ez?
Figyelt kérdés
Herbália filteres zöld teát iszom.Ennek nem zöldnek kellene lennie?Úgy vettem észre hogy inkább sárgás-barnás,szóval olyan halvány tea színű inkább,nem pedig zöld.Miért?2010. júl. 8. 18:45
1/3 anonim válasza:
sokáig áztatod benne lehet.am milyen íze van?mert az igazinak kesernyés hal íze van:Dborzalmas:S
2/3 anonim válasza:
Minden zöld tea sárgás-barna sziná.
Ha világosabb minta fekete tea, akkor egyértelműen zöldet iszol...
3/3 anonim válasza:
Ezek a teák a nevüket nemhinném hogy konkrétana színükről kapták volna. :) A fehér tea sem fehér hanem sárga. Szóval igena színének olyannak kell lennie. De csak egy tipp: ha rendes zöld teát akarsz kapni , ne forró vizet önts rá , én úgy szoktam hogy felforr a víz és várok még vele még lehűl egy kicsit. Utána ráöntheted ,de csak 5 percig ázzon! Ha tovább ázik már nem lesz jó íze. Én amúgy kifejezetten szeretem a zöld teát . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!