Mosódió? Vélemények? Többi lent:
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy akik már használtak mosódiót, vagy folyékony mosódió olajat, mi a véleményük?
-kellemes illata van? A drogériákban nem tudom megszámolni őket
-jó az ár/érték aránya?
-használ is valamit, vagy csak "bio cucc"?
Nagyon érdekelne ez a váltás, mennyire éri meg, stb ..
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
24/L
Szia, én mosódiót használok, főleg mert természetes. Illata nem igazán van, kicsit dióra emlékeztet, de mosás után már annyi sem érződik. Én a ruhák illatosításához mosóparfümöt használok. Pár csepp elég belőle, mondjuk én ecetet rakok az öblítő helyére, és úgy bele pár csepp mosóparfüm.
A mosódió sokáig elég, és környezetbarát. A mosóparfüm is környezetbarát, csak nem ragad bele a ruhák anyagábat, amitől ugye illatos marad a ruha, meg sima selymes. Ár /érték arányban szerintem nagyon megéri. A kisbabám ruháit is így mosom, ezért nem éri a pici bőrét káros anyag.
Bocsánat, az lemaradt, hogy a férjem munkásnadrágjával is elbánik a mosódió, sőt a baba kakival is :)
A mosódió kb annyiba kerül, mint egy flakon öblítő (kb 8-900,-ft) a mosóparfümöt kb kétszer annyiba 2000,-ft) mint egy flakon öblítő, viszont kb fél évig is elég, vagy tovább. Én mondjuk a porszívóba, vasalóba, felmosóvízbe szinte mindenhova rakok.
Szia! :)
Én folyékony mosódiót használok. Igaz nem mosok túl sűrűn (heti 1x színes/fehér és sötétet - egyedül vagyok), de szerintem megéri. Februárban vettem egy 1,5 literest és múlthéten fogyott el. Elégedett vagyok vele, nincsen különösebb illata, csak a tisztaság érződik. Egyébként is nagyon idegesített a többi mosószer tolakodó szaga. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!