Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Vegánok! Titeket nem idegesít...

Vegánok! Titeket nem idegesít az orvosok "tudtalansága"?

Figyelt kérdés

Hogy a kezelőorvosom is azt mondja, hogy beteg leszek állati eredetű dolgok nelkül. A másik orvos azt mondta h csontritkulásom lesz tej nélkül. Meg h bulémiás leszek..stb.

És a kérdés az az, h titeket nem idegesít ez fel?

2018. febr. 2. 13:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%

"HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA

Egyet mondj! "

Ez maga a hús! Nem kell alkotóelemeire boncolgatni!

2018. febr. 6. 12:26
 12/21 anonim ***** válasza:
42%

xDDD

De ilyen nincsen. Tápanyagokra van szükségünk, nem konkrét élelmiszer csoportokra. A dögben pedig semmi nincs, ami másban ne lenne meg.

2018. febr. 6. 19:47
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
A takarmányokban nincsen hús! Ez csak az állatokból pótolható!
2018. febr. 8. 12:50
 14/21 A kérdező kommentje:

utolsó:

megnéznélek egy biosz órán, rádférne..

2018. febr. 8. 14:14
 15/21 A kérdező kommentje:

és honnan tudod h fáj a fának?

honnan tudod h fáj egy állatnak? Onnan h vergődik, felsír...

Nézd meg nyugodtan a Földlakók c. filmet..

Komolyan, aki nem vegán és nem is érdekli ez az életmód, az minek válaszol a kérdésre? Főleg h nem is tudod h én egészségügyi, vagy etikai okokból lettem vegán... szóval nem értem miért kötekedsz ezzel a fának is fáj dologgal.

Igen, egészség szempontjából kezdtem bele az állati eredetű táplálék mentes életbe, de aztán már úgymond kitárult előttem a világ, hogy mennyi mindent csinálnak szegény állattal...

Ha szeretsz húst enni oké, folytasd, te döntésed, én nem kötök beléd

2018. febr. 8. 20:52
 16/21 anonim ***** válasza:
11%
Már megbocsáss, de én sem vagyok kimondottan húsevő. Engem csak az ösztönöz, ha olyan dolgokat, magyarázatokat olvasok itt, amiknek semmi valóságalapja nincs. Mikor Én tanultam még nem volt bioszóra, nekünk élővilág óra volt még. Paraszt ember létemre csak röhögök a túliskolázottak baromságain, amit jómódjukban hirdetnek mint pap az igét
2018. febr. 9. 20:31
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
43-as, nyugi, mi "túliskolázottak" meg az ilyen magadfajta 8 általánost se végzett együgyűeken röhögünk.
2018. febr. 9. 20:44
 18/21 anonim ***** válasza:
39%
Azért egy érettségi bizonyítványt én is összehoztam az elmúlt éveim alatt. És majd akkor fricskázd a hozzászólásaimat, ha Te is ilyen szép kort megérsz! A tankönyvekből nem lehet egészséget tanulni, az orvostudomány is mindig az adott betegségre keresi a gyógymódot, soha nem az egészségből indult ki. A húsellenesség is ennek a következménye. Nem szabadna engedni az efféle fanatizmust!
2018. febr. 10. 12:11
 19/21 anonim ***** válasza:
52%

" majd akkor fricskázd a hozzászólásaimat, ha Te is ilyen szép kort megérsz!"

Jaj, ne már, ez az egyéni életkorra való hivatkozás egy abszolúte fals érv: Ozzy Osbourne jövőre lesz 70 éves, egész életében piált és drogozott, mégis elérte ezt a kort, de ettől még a hozzá hasonlók 90%-a még a 40-et se éli meg.

A húsevésről meg már az 1920-as években tudtuk, hogy káros és rákkeltő, az újabb studyk is csak ezt támasztották alá újra és újra.

2018. febr. 10. 12:20
 20/21 anonim ***** válasza:
55%

"AHAHAHAHHAHAHAHAHHA

Egyet mondj! "

Ez maga a hús! Nem kell alkotóelemeire boncolgatni!"

NA ez már színvonal ,azért 8 elemis szakértelemmel ne szoljunk már hozzá a témához .

Nincs ilyen tápanyag hogy hús ,lehet hogy te azt hitted az izmod a megevett hús lerakódása de a valóságban a tested elemeire bontja szét a húst és minden növényt is ,vagyis aminósavakra és ezekből a téglákból építi fel a tested.

Az építkezés folyamatából látható hogy csupán az számít meg tudod e emészteni az ételt ,milyen gyorsan,milyen hatásfokkal, és milyen tisztán. Lehet házat építeni úgy is hogy közben a kőműves kalapáccsal lecsorbítod a téglákat és szétvered a gerendákat hogy később összedől a ház ,mégis látszólag a ház felépült.

Ugyan ez a helyzet a testnél is , beviheted hússal is az amminosavakat meg az energiát de ha nem tökéletes a feldolgozás mert pl nem rendelkezel ragadozó enzimekkel és bélrendszerrel ,és nem mozogsz, + alkoholizálsz +stb stb akkor előbb utóbb összedől az a ház ami a tested egy betegség formályában pl rák.

2018. febr. 10. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!