Vegánok! Titeket nem idegesít az orvosok "tudtalansága"?
Hogy a kezelőorvosom is azt mondja, hogy beteg leszek állati eredetű dolgok nelkül. A másik orvos azt mondta h csontritkulásom lesz tej nélkül. Meg h bulémiás leszek..stb.
És a kérdés az az, h titeket nem idegesít ez fel?
"HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
Egyet mondj! "
Ez maga a hús! Nem kell alkotóelemeire boncolgatni!
xDDD
De ilyen nincsen. Tápanyagokra van szükségünk, nem konkrét élelmiszer csoportokra. A dögben pedig semmi nincs, ami másban ne lenne meg.
utolsó:
megnéznélek egy biosz órán, rádférne..
és honnan tudod h fáj a fának?
honnan tudod h fáj egy állatnak? Onnan h vergődik, felsír...
Nézd meg nyugodtan a Földlakók c. filmet..
Komolyan, aki nem vegán és nem is érdekli ez az életmód, az minek válaszol a kérdésre? Főleg h nem is tudod h én egészségügyi, vagy etikai okokból lettem vegán... szóval nem értem miért kötekedsz ezzel a fának is fáj dologgal.
Igen, egészség szempontjából kezdtem bele az állati eredetű táplálék mentes életbe, de aztán már úgymond kitárult előttem a világ, hogy mennyi mindent csinálnak szegény állattal...
Ha szeretsz húst enni oké, folytasd, te döntésed, én nem kötök beléd
" majd akkor fricskázd a hozzászólásaimat, ha Te is ilyen szép kort megérsz!"
Jaj, ne már, ez az egyéni életkorra való hivatkozás egy abszolúte fals érv: Ozzy Osbourne jövőre lesz 70 éves, egész életében piált és drogozott, mégis elérte ezt a kort, de ettől még a hozzá hasonlók 90%-a még a 40-et se éli meg.
A húsevésről meg már az 1920-as években tudtuk, hogy káros és rákkeltő, az újabb studyk is csak ezt támasztották alá újra és újra.
"AHAHAHAHHAHAHAHAHHA
Egyet mondj! "
Ez maga a hús! Nem kell alkotóelemeire boncolgatni!"
NA ez már színvonal ,azért 8 elemis szakértelemmel ne szoljunk már hozzá a témához .
Nincs ilyen tápanyag hogy hús ,lehet hogy te azt hitted az izmod a megevett hús lerakódása de a valóságban a tested elemeire bontja szét a húst és minden növényt is ,vagyis aminósavakra és ezekből a téglákból építi fel a tested.
Az építkezés folyamatából látható hogy csupán az számít meg tudod e emészteni az ételt ,milyen gyorsan,milyen hatásfokkal, és milyen tisztán. Lehet házat építeni úgy is hogy közben a kőműves kalapáccsal lecsorbítod a téglákat és szétvered a gerendákat hogy később összedől a ház ,mégis látszólag a ház felépült.
Ugyan ez a helyzet a testnél is , beviheted hússal is az amminosavakat meg az energiát de ha nem tökéletes a feldolgozás mert pl nem rendelkezel ragadozó enzimekkel és bélrendszerrel ,és nem mozogsz, + alkoholizálsz +stb stb akkor előbb utóbb összedől az a ház ami a tested egy betegség formályában pl rák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!