Mi történt a Bionom-mal?
Ugyanezt tapasztaltam én is!
2011 (megalakulás) óta rendeltem náluk termékeket. Megbízhatóak VOLTAK, viszont most az utolsó 3 rendelésemnél 2-3 heti várakozási idővel rendelt termékeknél több hónapos (!) csúszás fordult elő. A termék ígért beérkezésének napján (vagy előtte 1-2 nappal) jelzik, hogy újabb 3 hét várható, késik az áru. És ezt zsinórban, többször, ugyanannál a terméknél.
Máshonnan megrendelve 3-4 napon belül megkaptam, ráadásul olcsóbban.
Az általuk ajánlott termékek nagyon jók, de én innentől kezdve máshonnan fogom beszerezni őket.
Jelenleg az alábbi szöveg van az oldalukon:
"Közlemény
A Válogatott Bionom Termékek Kft. ellen a NAV végrehajtást rendelt el. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb eleget tegyünk a fennálló fizetési kötelezettségünknek. Mindaddig míg ez nem történik meg - a jogszabályi kötelezettségeinknek eleget téve - a webáruházban csak utánvétes fizetési lehetőséget biztosítunk."
Szóval, elképzelhető, hogy ezért nem teljesítik a beszállítók sem feléjük a megrendeléseket, mert végrehajtás alatt vannak :(
Ha ez így van, tisztességes dolog lenne csak a raktárkészletet kiárulni, és a nem teljesíthető megrendeléseket nem is kellene elérhetővé tenni.
Sajnálom, hogy többen is pórul jártak :-(
Én megúsztam, mert már nagyon régóta sehol, semmit sem vagyok hajlandó előre fizetni (utalni).
Mindenkinek javasolom, hogy minden (bárhol történő) rendelés esetén csakis akkor fizessen, ha már
(sikeres ellenőrzés után) a kezében van az áru.
Persze ez már „eső után köpönyeg”, de sajnos, egyre több a a nem becsületes (ál)kereskedő.
Persze volt már sok jó tapasztalatom is, ezeket is szóvá tettem, megköszöntem.
Sziasztok!
Én is hasonlós cipőben járok, írtam nekik és hívtam is őket és semmi. De én hozzátok képest nagyon szerencsés vagyok, mert csak kb. 800,-Ft-om áll a cégben. A többi rendelést igaz, hogy kb. két hónap várakozással, de megküldték még novemberben. Nem is az összeg zavar annyira, mert ment már el rosszabbra is, de ez nálam elvi kérdés. Ha nem tudja küldeni, akkor ne üljön rajta és használja, hanem utalja vissza a pénzt.
De az itt olvasottak alapján én sem rendelek többet tőlük, ezt a kis pénzt pedig elkönyvelem tanuló pénznek. Ti viszont a 20- és 16ezer forinttal esetleg még fordulhatnátok a fogyasztó védelemhez, azért ez már nem kis pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!