Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Szűrt víz vagy ásványvíz?...

Szűrt víz vagy ásványvíz? Melyik az egészségesebb megoldás és miért?

Figyelt kérdés

2017. febr. 17. 02:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
33%
Igen előző azért nem vagyunk betegek és állatok. Mellesleg az állatok is az esővizet pocsolyákat részesítik előnyben ami ugye desztillált víz.
2017. febr. 24. 00:59
 12/29 anonim ***** válasza:
19%

Dehogy desztillált víz! A desztillált víz teljesen ásványi anyag mentes, ha azt isszátok, felborul a testetek sóháztartása, és ahelyett, hogy beépülnének az ásványi anyagok, visszafordul a folyamat!

[link]

Ha nem vagytok még betegek, akkor titeket jól átvágtak ezzel a készülékkel.

Magyarországon a csapvíz minősége is kiváló. Nem kell sem szűrni, sem desztillálni (azt nem is szabad). A palackozott ásványvíz pedig a sok felhasznált palack miatt nagyon környetetszenyező.

2017. febr. 24. 09:16
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Amíg a kútból húztuk a vizet, a konyhában lévő vödörben két nap alatt megposhadt a víz! Ahhoz, hogy a csapról egészségre nem ártalmas vizet ereszthess bizony valamilyen eljárással tartósítani kell! A flakonokba zárt vizet úgyszintén!

Tehát az utolsó mondatodat ne nagyon erőltesd rá másokra!

A vízben oldott ásványi anyagokat más forrásokból is pótolja a szervezet.

Egyébként ki lehet próbálni! Még a kávé is sokkal finomabb amit desztillált vízből főzöl!

Nem kell minden tudományosnak beállított szövegeknek felülni! Abban az esetben ez igaz lenne, ha csak és kizárólag desztillált víz jutna a szervezetbe. De azért Én pl. fogyasztok mellé jó minőségű desztillált víz alapanyagú sört is, amit valódi komlóból készítek. A leveseimbe is belefőzöm a zöldségeket, Amit szintén desztillált vízzel készítek. Hatványozottan jobb az ízük ezeknek az ételeknek, italoknak!

2017. febr. 24. 09:49
 14/29 anonim ***** válasza:

Ha már valamit beleteszel, nem desztillált víz. Ha a légkörben találkozik egy anyaggal, amit old, nem desztillált víz. A a talajra leesik és tócsát alkot, már nem desztillált víz.

És nem, a vizet nem kell tartósítani, esetleg ha szükséges fertőtleníteni lehetséges. A baktériumok miatt. A kútból jött víz valószínűleg nem volt ivóvíz minőségű, azért poshadt meg. A talaj illetve talajvíz is tartalmaz elég csúnya szennyezőket, itt Magyarországon is.

Értem én, de a testedben lévő folyamat attól ugyanúgy megfordul.

Amúgy hidrodeológus mérnök vagyok. Én évekig tanultam ezeket a dolgokat az egyetemen, nem pedig különböző honlapokról tájékozódom.

Bár biztosan az egyetemen tudják rosszul, és ott oktatnak áltudományt, de Kiss Pista a falu másik oldaláról olvasta a neten, hogy nem úgy van, tehát tuti az az igaz.

2017. febr. 25. 10:22
 15/29 anonim ***** válasza:

"A kútból jött víz valószínűleg nem volt ivóvíz minőségű,"

Nem há! De azért nemzedékek nőttek fel, és éltek nem is olyan rövid életet! Talán ez azért volt, mert mindíg frissen húzott vizet ittak az őseink!

Te tanultad, ezért ki sem próbáltad, és nem hogy nem hiszed, kimondottan ellenzed a desztillált víz fogyasztását! Nem hiszel azoknak, akik egy életen keresztül isszák, és egészségesek!

A vizet egyébként nem azért isszuk mert a H2O hiányzik a szervezetből,(ezzel az elsődleges beállítottsággal van elcseszve a tudomány), a szomjúságot az okozza, hogy a beleinkben az emésztést végző önálló életformáknak szükségük van a folyadékban oldott oxigénre. Mert a desztillált vízben majd kétszer annyi oxigén oldódik a levegőből, ezért némiképp feldoppingolja az emésztést. Persze ez egy olyan ember emésztésében nem okoz jelentős változást aki a rozsdás szöget is meg tudja emészteni.

Némiképp át kéne értelmezni a tankönyvekben azokat a sorokat, amelyekben az van leírva, hogy a desztillált víz fogyasztása egészségtelen! És ilyen alapon be kéne tiltani a kórházakban az infúzió adását is a beteg embereknek!

2017. febr. 25. 17:02
 16/29 anonim ***** válasza:

Jolvan akkor told el a biciklit te évekig tanított hidrológus ha olyan h ülye vagy hogy ekkora eszetlenségeket ki tudsz írni ,a sötétséged annyira világít amikor azt írod a géppel biztos átvertek ebből látszik hogy még azt se tudod mi történik desztilálás alatt.

A gépben nincs semmi ami elromolhat felforralja a vizet és a hűtőcsőben a gőz lecsapódik majd kifolyik miközben aktív szenen is átmegy.

2 éve iszom napi 2 litert de már 2 hét után annyira hozzászoktam az ízéhez hogy amikor csapvizet kellett innom nem ment le a torkomon olyan undorító nyálkás íze van ahogy minden másnak pl üdítőknek is .

Végre érzem az ízeket amit eddig nem éreztem a túladagolt cukros létől és telített oldatoktól.

A tudományod egy baromság ,az embernek semmi szüksége a vízben található szervetlen ásványokra ha csak nem vesekövet akar kapni ami bizonyítottan gyakoribb előfordulás az kemény csapvizes vidékeken .Még az is téved aki azt írta ha csak deszt innál megfordulna a tested vagy mi ,egy nagy francot , én csak ezt iszom és korlátlanul lehet inni ugyan azokkal a kikötésekkel amik a csapvíz ivásra vonatkoznak magyarul megfelelő táplálkozás és kiadós sózás ami szintén nem nehéz hiszen a szervezeted követelni fogja a sót és nem kell hallgatni azokra a hü lyékre akik betiltják ,érzés szerint kell sózni és lehet inni . Ahoz hogy baj legyen 10l t meg kéne inni életszerűtlen módon ,de ha csapvizet iszol meg 10l életszerűtlen módon akkor is meghalsz tehát ez nem disztillált specifikus.

A hidrológus barátunk legfeljebb azt olvashatta ha a vénádba injekcióznál deszt vizet akkor nagy eséllyel felborulna az ionkoncentráció. De az isten szerelmére a gyomrodon keresztül a beleiden keresztül szívódik fel ha megiszod és nem közvetlenül a véráramba ,ezenkívűl az otthon előállítható tisztaság nem is egyenlő az orvosi infúzióban lévő 3x osan lepárolt tisztaságtól de a csapvíztől százszor tisztább ,máskülönben nem kéne naponta takarítanom a vízkövet az aljából ami visszamarad .

2017. febr. 25. 18:11
 17/29 anonim ***** válasza:
64%

Az infúzióban a sóoldat van. Nem desztillált víz.

Amúgy látszik, hogy fogalmatok sincsen minimális kémia, biológia témakörben sem, arról meg nem is álmodok, hogy tudjátok, hogy a felszín alatt milyen áramlási folyamatok meg oldódások és visszaoldódások mennek végbe. Az azóta kijutott szennyezésekről meg főleg nem. Ezért nem biztos, hogy az a kút ami tegnap jó volt, ma is az.

De sztem ti nem tudjátok, hogy mi a desztillálás lényege, amit nem lehet, csak laborban csinálni. Otthon ilyen trágya marketing készülékkel nem. Titeket egyszerűen átvágtak! :D

2017. febr. 25. 22:32
 18/29 anonim ***** válasza:

Jaj, még egy dolog. Ha vénásan káros, minek lenne infúzióban?

Másrészt, ha egy mikroorganizmus anaerob környezetben - röviden a testünkben - van, akkor minek neki oxigén? :D

2017. febr. 25. 22:40
 19/29 anonim ***** válasza:

"Az infúzióban a sóoldat van. Nem desztillált víz."

Desztillált vízben oldott só! Nem mindegy? ( Tiszta H2O+Nátriumklorid)

"Jaj, még egy dolog. Ha vénásan káros, minek lenne infúzióban? "

Ja! Azért lassan Te is rájössz, hogy amit bemagoltattak veled az egy oltári nagy, ellentmondásos baromság! Mert vénásan gyógyít, de a gyomorba juttatva káros elváltozásokat produkál!???

2017. febr. 26. 08:52
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem desztillált víz, ha sók vannak benne oldva.

Csak a ti vitátokban hívtam fel a figyelmet két komoly ellenmondásra.

Amúgy továbbra is tartom a véleményem, jogi káros.

2017. febr. 26. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!