Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Palackozott lúgos vizet hol...

Palackozott lúgos vizet hol lehet veni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 08:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

egyébként google a barátod;-)

2010. máj. 7. 08:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Bioboltok,Lenkei üzletek
2010. máj. 7. 09:03
 3/11 anonim válasza:
Ha lúgosítani akarsz, teljes szívvel ajánlom az eredeti mikróalgát. Ezzel a lúgosításon kívül az egész szervezeted méregteleníted, regenerálod, táplálod és megvédet szervezeted sejtjeit. Nagyon jó!!!
2010. máj. 13. 10:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Annak idején alaposan körbejártam a témát, amikor úgy döntöttem rendszeresen vásárolok lúgos vizet. Hát meg kell mondjam (mindenki okulására), hogy az életszerűségben rejlik a válasz.

Amire jutottam : 1., Nem életszerű, hogy rendszeresen valahova elmenjek érte ! (egy darabig betartja az ember, aztán nem fér bele az idejébe).

2., Nem éri meg, drága és házilag is olcsón elő lehet állítani 8,5 Ph-s vizet (minek akkor egy ezrest adni 5 liter 9 PH-sért ?)

3., Igazából hosszútávon a lúgos kémhatású ételek fogyasztása a célravezető úgy hogy át kell térni egy életmódváltásra.

2010. máj. 27. 08:40
 5/11 anonim ***** válasza:

S, hogy hogyan lehet otthon előállítani 8,5 PH-s vizet ? Hát nézzük.....

1., Tégy egy öblös kancsóba csapvizet (Ph-ja ~6,5) vagy vegyél szánsavmentes ásványvizet (Ph-ja ~7-7,5), lényeg hogy minél laposabb legyen a kancsó alja.

2., Vegyél a mágnesboltban egy 10-12 cm átmérőjű olcsó SrFr gyűrű mágnest (kb 600-800.- a nagyságától függően)

3., Helyezd a mágnest a déli pólusával lefele az asztalra és rakd rá az északi pólusára a kancsót

4., Óránként egyszer egy műanyag kanállal kevergesd meg

5., 8 óra múlva 8,5 Ph-s vizet fogyaszthatsz belőle.

Én egy hőálló 1,5 literes fedeles teáskancsót használok erre a célra, mely elég lapos alul. Este lefekvéskor odarakom a vizet és másnap egész napra elég nekem. A másfél liter 8,5 Ph-s víz mellett (főleg nyárom) + 1,5 liter szénsavmentes ásványvízet is iszom, melybe 1 egész citrom levét facsarok. (cukor nem kell bele!)

A tévhittel ellentétben a citrom leve a szervezeten belül lúgosít !

A cukor és a szénsav, pláne savas gyümölcslevekkel kombinálva erősen savasítják a szervezetet. És az idegesség !

Táplálkozásban törekedni kell a 80%-ban lúgos és csak 20 %-ban savas étrend kialakítására, különben felesleges lúgos vizet inni.

A kettőt betartva viszont 1 hónap alatt már látványos javuláson megy keresztül a szervezet.

A lényeg pedig az életszerűség (rá kell szokni, hogy hosszútávon így együnk és igyunk)

2010. máj. 28. 07:58
 6/11 anonim ***** válasza:
furedilugosviz.hu
2010. máj. 28. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:

A Füredi lúgos nekem nagy csalódás volt.

Messzire kellett érte menni, sokat cipekedni.

Aztán mint minden lúgos víz az idő előrehaladtával veszít a lúgosságából.

A rányomtatott szavatossági dátumtól jóval előrébb vettem egy 9,1 PH- s vizet, majd otthon megmértem.

7,9 PH- volt már csak.

A gyártóval leleveleztem, aki elmondta, hogy valóban az idő előrehaladtával veszít a lúgosságából a víz.

Na itt fejeztem be a "vízhordást" !

Azóta magamnak előállítom a 8,5 PH-s vizet, melyet 12 órán belül meg is iszok.

2010. máj. 28. 21:54
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. máj. 29. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:

www.bioliget.hu

Tündérvíz 5 l-es kiszerelés, lúgos víz, 520 Ft

Ilyet vettem hétvégén!:-)

2010. máj. 30. 18:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Úgy látszik rájöttek, hogy többet nem lehet érte kérni !

Az 5 liter egyébként max. 3 napra elég.

2010. máj. 31. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!