Hány gramm száraz citromfű leveléből készítsek teát elalvási/nyugtatási szándékkal?
Szia :)
Huhh asszem' 24 grammot főztem anno, egy egy liter vízzel. Elalvás előtt kb egy órával felét, háromnegyedét el kortyolgatni.. Majd kb fél órával alvás előtt a többit :)
uhh a 24 gramm az nem 2,4 inkább? elkezdtem lemérni, de egy bazi nagy befőttesüvegben lévő összes levél nincs a fele se a 24 grammnak :D
egy herbáriás zacsiban is csak 50g van, ahogy nézem
Én egy ideig kombóban ittam, citromfű+orbáncfű keveréket készítettem. Nekem valami kicsikét használt.
A párom viszont magában itta a sima citromfű teát, nála nagyobb volt a hatás, kifejezetten érezte hogy jobb utána...
A korai ébredés, idegesség nálam is megvan. Igazából nem véletlenül van, és az okot kellene megszüntetni (nálam szakítás, előtte pedig borzasztó rossz párkapcsolat miatt volt ez évekig), de ha olyan egyszerű lenne hogy csak úgy átlépjük, elfelejtjük stb...
Próbáld meg az egy csésze+egy teáskanálnyi cucc variációt.
Én is kerestem a citromfű+orbáncfű keverékemhez macskagyökeret, de sehol nem tartottak.
A patikus mondta is hogy azt maximum kapszulában fogok tudni kapni, mert iszonyatosan büdös, erős gyomor és rossz szaglás kell hogy teában le tudjam nyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!