Lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
Ma a boltban lattam cannabis illatu fustolőt, nem volt meggyujtva csak lattam, de a szagát ereztem, mert megcsapott. Nem történt semmi változás miutan ereztem a szagát, csak tudom h a marihuana is karos a szervezetre(oromkozpont eltunik) Lehet valami bajom az ilyen fustoloknek ha csak a szagat ereztem es nem is volt meggyujtva, meg nem is fustolt csak ki volt téve? Okozhatott valami kart a szervezetemben?2016. jún. 14. 15:14
2/5 anonim válasza:
Semmi köze a marihuánához, csak olyan az illata, különben nem lehetne boltban legálisan árusítani. Ennél még az is károsabb, ha a boltban végigmész a mosószeres-öblítős soron. Nem vagy egy kicsit túl aggódós?
3/5 anonim válasza:
Ezt ugye nem komolyan gondoltad? Ezt a mellékhatást csak jó sok mariska elszívása válthatja ki, hosszas használat után, mivel a mentális függőség következtében nem okoznak már olyan apró-cseprő dolgok örömet, mint eddig, a fő által nyújtott állapotra vágysz. Attól ,hogy érezted az illatát, semmi bajod nem lesz. Eltöltöttem én két osztálykirándulást is tömény fűszagú szállodában (egyszer mások, utána osztálytársak) és semmi bajom nincs.
4/5 anonim válasza:
"csak tudom h a marihuana is karos a szervezetre" - nagyon rosszul tudod!
az alkohol a cukor a koffein SOKKAL karosabbak! vagy akar az elozo altal emlitett mosopor/oblito vegyszerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!