2hete csinálok tisztítókúrát semmi tejtermék, cukor, glutén stb de tegnap berugtam és hát azokba bőven volt cukor meg alkohol, nagyon elrontottam?
most komolyan, mi értelme ezeknek a kúráknak? azon kívül, hogy csak a saját szervezeted kínzod?
bármilyen hihetetlen, de a szervezet nap, mint nap tisztítja, méregteleníti saját magát azzal, hogy ürítesz...
2hét tisztítókúra után alkoholt inni, pláne berúgni ... hogyismondjam... elég problematikus a szervezetednek.
Nem dől össze a világ emiatt.
Vagy tovább sajnálod magad,
vagy feladod a kúrát,
vagy azt mondod, csinálod tovább, tanultál e rossz érzésből és tovább figyelsz a táplálkozásodra, további alkoholfogyasztás nélkül.
Ha valami jó neked, akkor folytatod, ha nem jó, akkor változtatsz.
ilyen kóklereknek nem kéne hinni..., csak tönkreteszed a szervezeted
ha egészségesen akarsz táplálkozni egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiörlésű cuccokat, stb, sportolj, de ne kínozd magad ilyen hülyeséggel
mint mondtam, a szervezet mindennap méregteleníti magát azáltal, hogy ürítesz, ha ez nem menne, akkor lenne gond
Megesik az ilyen, szerintem nem kell falnak menni. Folytasd, amit elkezdtél, pár hét után érezhető lesz a hatása. A tejtermék, a cukor és a gabonák a bélflóra felborulásához vezethetnek, ami sok betegség oka lehet. Ha a kedvezőtlen hatású ételeket nem eszed, egyes kártékony bélbaktériumok és gombák éhen pusztulnak. Érdemes probiotikummal megtámogatni a folyamatot. Amit tegnap ittál, azzal a megmaradt bacikat és gombákat jól megetetted, de jó esetben már nem voltak túl sokan.
Amúgy ezek az élelmiszerek nem létfontosságúak, semmit nem veszítesz vele, ha nem eszed őket. A tejben és gabonafélékben lévő hasznos tápanyagokat más ételekből is be tudod vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!