Melyik csírának milyen az íze? Nektek melyik ízlett a legjobban?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy pl. a hagymacsírának hagymaíze van, míg a retek vagy a zsázsa csírájának enyhén csípős. Várom az élményeket, illetve, hogy melyiket milyen ételhez lehet felhasználni?2010. márc. 27. 16:35
1/5 anonim válasza:
A búzacsiramálénak olyan ize van, mint a lókakinak a szaga!
2/5 anonim válasza:
A retekcsíra tényleg csípős, nekem nem ízlett.
A lucernacsíra viszont bejött. Kellemes, enyhe, zöld íze van.
3/5 anonim válasza:
a búzacsíra édes, a napraforgó csíra olyan mint a szotyi. :)
én a görögszénát szeretem nagyon, az enyhén kesernyés.
a retek csíra nekem brutálisan csípős volt.
teheted kenyérre őket, joghurtba, vagy az édeset süteményekbe, kásákba is. én magában szoktam eszegetni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a mungóbab csíra a legfinomabb :)
5/5 anonim válasza:
azaz:) babcsíra az nagyon finom ,picit nekem a főtt kukorica ízére hasonlított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!