Honnan érdemes hasznos kendert rendelnem?
Cannabis sativáról van szó, tehát ne a fűre gondoljatok, ezt kizárólag orvosi célra használják, nincs tudatmódosító hatása. Bár akiktől a választ várom, ezzel alighanem tisztában vannak. Olyanok válaszoljanak, akik használták már az alábbi linkek közül valamelyik kendermagolaj készítményt, vagy egyéb okból kompetensek a témában. Nem tudom melyiket éri megrendelni, illetve hogy olajat vagy hántolt magot rendeljek, mert találtam olyat is. Esetleg, ha ezeknél jobbat tudnak javasolni, az se baj.
itt találtam még rengeteg félét, fogalmam sincs melyiket érdemes, némelyik elég gagyinak (és lényegesen olcsóbb) tűnik, de sokszor az a legjobb, leghatásosabb..
Cannabis sativa
"THC-t nagyobb arányban tartalmaz, mint CBD-d (15%-20% THC tartalom),
ezért hatása inkább „agytekerős”, „flesselős”, nevettetős."
,,A nemesített hibrid kendermag (cannabis sativa - ,,hasznos kender") nem tartalmaz THC-t, ezért tudatmódosítással nem, viszont megszámlálhatatlan értékes élettani hatással rendelkezik! Az EU és a magyar normák szerint a növény THC tartalma a fejlődése egyetlen szakaszában sem haladja meg a 0,2%-ot!"
Ezt leírják a legtöbb helyen, köztük amiket linkeltem is, ha nevettetőt kender lenne, akkor nem engednék forgalmazni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!