Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Izzadásgátlásra van valami...

Izzadásgátlásra van valami olyan termék amiben nincs alumínium és hatékony?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és nagyon izzadok hónaljban. Szinte állandóan, akármit csinálok. Már rengeteg féle dezodort kipróbáltam, fújósat, golyósat, mindent. Csak hát ezek nem sokat érnek. De az alumíniumos termékek meg nem egészségesek főleg ilyen korban.

Valami tipp, tanács?

2015. okt. 24. 11:06
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Botox injekció.
2015. okt. 24. 11:08
 2/10 Epigenetics válasza:
89%
keverj ossze szoda bikarbonat es hidegen sajtolt bio kokusz olajat, szuperul mukodik. fele fele aranyban. vagy gugliba ird be hogy bio izzadasgatlo?!
2015. okt. 24. 11:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Semmilyen korban nem egészségesek!

Ezt próbáltad már? Nekem pl. ez vált be a legjobban. Az ára 2000 Ft körüli.

[link]

2015. okt. 24. 11:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2015. okt. 24. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Ugyan az alumínium tartalom miatt mondják a dezodorokra hogy rákkeltő mégsincs még tudományosan alátámasztva hogy így lenne. Egyszer vizsgálták a mellrák és a dezodor használat közötti összefüggést, és nem voltak összefüggésben. Nem akarom osztani az észt, de a rák egy genetikai betegség, nem kell mindent elhinni a médiának, használj nyugodtan dezodort, semmi bajod nem lesz tőle. De ha mégis nagyon félsz, akkor az is elég ha csak sima szódabikarbónával bekened a hónaljad, nekem ez is használ :)
2015. okt. 24. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
22%
Van olyan dezodor ami nem aluminiumos.:)
2015. okt. 25. 18:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudom 6-os válaszoló, és épp ezért nem érnek semmit.
2015. okt. 30. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Nna jó. Akkor vegyük elölről. Izzadni kell, értem? Ha nem jön ki, az igenis probléma. Az alumíniumos dezodorokkal az a probléma, hogy az alumíniumatom nagy méretű, és eltömíti a pórusokat, ahol a nedvnek távoznia kellene, és ez is probléma. Az izzadság salakanyagot tartalmaz, aminek távoznia kell. Emellett ha nem izzadsz, nem hűl a tested, jobban meleged van, mint ha izzadnál, s mivel jobban meleged van, jobban jönne, hogy izzadj, de nem tud, ezért még jobban meleged lesz s mind így :) Ezért olyan dezodort kell választanod, ami engedi, hogy izzadj, de nevének megfelelően deodorizál, azaz szagtalanít.

Ami nekem bevált és kizárólag természetes alapanyagokból (tehát nincs benne alumíniumsó és alkohol) készül, az a Forever Living Products dezodora. Nem vagyok híve a reklámozásnak, nem is az üzletem építéséért mondtam, mielőtt még megköveznének :D Hanem mert tényleg nekem ez vált be. Évente kétszer kell vennem, és fél évig tart egy, szóval árban is egy évre úgy jövök ki, mint az azelőtt használtakkal. Hallottam, hogy a Life Care dezodora is hasonló, de még nem próbáltam ki, esetleg nézd meg azt is.

Mellesleg 14 évesen pláne nem kellene gátolni az izzadást, veszélyesebb, mint bármely más korban, és teljesen normális dolog, hogy kamaszkorban izzadsz :) Nem kell aggódni érte, el fog múlni. Nekem is elmúlt körülbelül egy év után.

2015. nov. 11. 07:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nagyon hasznos volt:)
2015. nov. 18. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
:D örvendek akkor.
2015. nov. 19. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!