Izzadásgátlásra van valami olyan termék amiben nincs alumínium és hatékony?
14 éves vagyok és nagyon izzadok hónaljban. Szinte állandóan, akármit csinálok. Már rengeteg féle dezodort kipróbáltam, fújósat, golyósat, mindent. Csak hát ezek nem sokat érnek. De az alumíniumos termékek meg nem egészségesek főleg ilyen korban.
Valami tipp, tanács?
Semmilyen korban nem egészségesek!
Ezt próbáltad már? Nekem pl. ez vált be a legjobban. Az ára 2000 Ft körüli.
Nna jó. Akkor vegyük elölről. Izzadni kell, értem? Ha nem jön ki, az igenis probléma. Az alumíniumos dezodorokkal az a probléma, hogy az alumíniumatom nagy méretű, és eltömíti a pórusokat, ahol a nedvnek távoznia kellene, és ez is probléma. Az izzadság salakanyagot tartalmaz, aminek távoznia kell. Emellett ha nem izzadsz, nem hűl a tested, jobban meleged van, mint ha izzadnál, s mivel jobban meleged van, jobban jönne, hogy izzadj, de nem tud, ezért még jobban meleged lesz s mind így :) Ezért olyan dezodort kell választanod, ami engedi, hogy izzadj, de nevének megfelelően deodorizál, azaz szagtalanít.
Ami nekem bevált és kizárólag természetes alapanyagokból (tehát nincs benne alumíniumsó és alkohol) készül, az a Forever Living Products dezodora. Nem vagyok híve a reklámozásnak, nem is az üzletem építéséért mondtam, mielőtt még megköveznének :D Hanem mert tényleg nekem ez vált be. Évente kétszer kell vennem, és fél évig tart egy, szóval árban is egy évre úgy jövök ki, mint az azelőtt használtakkal. Hallottam, hogy a Life Care dezodora is hasonló, de még nem próbáltam ki, esetleg nézd meg azt is.
Mellesleg 14 évesen pláne nem kellene gátolni az izzadást, veszélyesebb, mint bármely más korban, és teljesen normális dolog, hogy kamaszkorban izzadsz :) Nem kell aggódni érte, el fog múlni. Nekem is elmúlt körülbelül egy év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!