Iszik vki rendszeresen desztillált vizet? Melyik a legjobb Mo-n kapható vízdesztilláló készülék?
Az újjabb kínai desztilálók ebayen kb 40e ft ért fullon saválló anyagból van minden része ami a gőzzel vagy vízzel érintkezik , az üvegkancsóra meg nem kell 14e et költeni ,aláraksz egy 3l es befőttes üveget és természetesen üvegekbe tálalod .
Én napi 2 -2,5l fogyasztok "kúra szerűen" szóval ennyit a kúráról a víz nem gyógyszer ,röhelyesen olvastam mikor valaki azt írta pár nap után elfelejti két hétre és ugyan azt a szemetet issza ami a csapból vagy üdítőkből jön.
Akkor mi értelme van az egésznek ? :D na jó hagyjuk mindenki azt csinál amit akar de hogy én nem fogok mást inni arra mérget vehet a világ.
A talmud a zsidóknak egyenesen előírja hogy csak deszt víz minőségű vizet ihatnak ,minden mást igyanak a gójok pedig nem vagyok zsidó de aki ezt írta nem volt egy hülye gyerek.
otthonra szinte mindenhol ugyanazt a konstrukciót lehet kapni. 40-120e ft körül mozog az ára. teljesen jó az olcsóbb is. a desztillált vizet tárolni üvegben érdemes.
sajnos itt európában nem szabad deszt vizet árulni emberi fogyasztásra.
némely ázsiai országban meg tele van velük minden bolt, mindenféle kiszerelésben a pár decistől a több literesig. nekem személyesen egy orvos ajánlotta a deszt víz ívást. van olyan cég ahol lézerrel porlasztják a vizet. óriási piaca van, csak mi itt (úgy tűnik) nem tudunk róla. tessék ezen elgondolkozni egy picit ;)
jó egészséget mindenkinek!
Lézerrel porlasztják a vizet hogy az deszt víz legyen és palackozzák?
Jézusom ez komoly? Hol olvastál ilyet? A legutolsó ötletem lenne egy olyan energiával hatást gyakorolni egy anyagra amiről tudva tudott hogy gyakorlatilag átmegy rajta. Igaz hogy ha brutális kilowattokat fókuszálnak egy mm nél kisebb pontba akkor ott valóban képes szétdurrantani az optikailag átlátszó molekulákat is de ebből nem tudom hány óra alatt és hány gigawatt elhasználásával keletkezne 1l deszt víz.
Nem lehet hogy te egy porlasztásról szóló cikket olvastál mert ott találtam olyat hogy magát a rubin porlasztó fejet lézerrel marják ki de ennek semmi köze a gőzhöz és a desztiálcióhoz. A nagynyomású víz porlasztógépekben ugyan úgy van ozmó szűrő különben gyorsan eltömődne a porlasztó lyuk.
A másik porlasztás az ultrahangos rezgetés de sztem az sem gőzt állít elő csak nagyon finom füstszerű párát . Ez egy párásító . Ilyet biztos nem vennék meg főleg nem fél millióért már csak ha abból indulok ki hogy a munkahelyemen két három hetente döglik be az ultrahangos mosó , a szemét kínai alulméretezett elektronika miatt. És amikor nem az elektronika akkor maga a piezzo kristály szakad le a ragasztásról . Aki ilyen ultrahangos vackokat vesz garantálom neki hogy fél év múlva kuka és veheti a következőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!