Tudnátok ajánlani jó felszívódású magnézium tablettát?
Figyelt kérdés
Kelát kötésűt ajánlotta valaki, de mikor megvettem és megnéztem az összetételét, sajnálattal láttam hogy magnézium oxid, aminek nagyon csekély, 4%-os felszívódási aránya van, ami szinte egyenlő a nullával. Tud valaki jó minőségű citrát magnéziumot? Linket is kérnék, köszönöm.2015. máj. 19. 11:45
1/4 anonim válasza:
Használj chlorellát, többet tud, mint a szimpla magnézium.
3/4 anonim válasza:
én a dm-ben vettem meg a mg tartalomhoz képest legolcsóbb magnéziumot, most nincs nálam, valami vita... csak egy sima levél, doboz nélkül. magnézium-citrát, magyar termék, és a legjobb ár-érték arányban van.
4/4 anonim válasza:
a magnezium citratban a magneziumot citromsavval keverik (enyhe hashajto hatasu)
inkabb magnezium glycinatot vagy magnezium threonatot keress
sajnos csak angol linket tudok kuldeni, gondolom az nem kell, de biztos van magyar oldal is. Ezek jobban felszivodnak mint mas verizok (legalabbis az okosok azt mondjak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!