Gyszerű hajpakolások házilag? 12/L
Sziasztok!:) A hajam valami borzasztó!
Töredezik, kopik..még sorolni is fáj:D
Nem mosom túl a fejem és mosom ritkán se kb egy héten 2x Tudnátok mondani othhoni hajpakolást ami egyszerű és még csodaszép. Nem szivesen járok ilyen fejjel:/
Hát, na. :) Én fiú vagyok, de volt hosszú hajam, meg na úgy azért a rövid hajammal is foglalkozom. :D
Megnézem a lányok haját is, szóval így tapasztalatból is meg valahol halottam vagy olvastam, hogy így 18 éves korig nem nagyon érdemes a hajat különböző dolgokkal kezelni, meg festegetni. Amit így megfigyelgettem, ha valaki festegeti, meg kezelgeti a haját annak egyre sűrűbben kell ezt megtenni az idő előrehaladtával. Szóval szerintem. :)
Nem tudom mire gondolsz a kopással kapcsolatban. :) De a te hajad még biztos sokat fog változni, ezért nagyon aggódni nem kell, mert lehet csak rontasz rajta.
Mikor hosszú hajam volt(vállnál is lentebb ért kicsit :D), tudom sokat kellett fésülgetni, reggel is este is. Szerintem az is fontosan mosás után hogyan szárítod meg(esetleg erre keress rá neten). Youtube-on ha rákeresel, magyarul vagy angolul is találsz hajápolási videókat. :) Azért mindent ne kenj rá!
Szia, ezt használom, dm- ben lehet venni : [link]
Ezenkívül 3- 4 havonta èrdemes pár centit vágatni a hajból. Ami mèg fènyessè teszi a hajat a jázmin illóolaj (Aromax márkájú pl.). Tegyèl pár cseppet annyi samponba, amivel hajat szoktál mosni. Egyèbkènt ilyenkor tèlen nem szárítom a hajam, mert általában száraz a levegő a fűtès miatt, főleg a panelokra jellemző. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!