A desztillált víz iható? Milyen hatásai lehetnek?
# 10
Ugye fényt szoktatok enni, mert ugye a kaja is teli van minden káros és haszontalan szennyel.
(Főleg, ha szennyvízzel mossák őket)
Pfújjj!
15-os es tobbiek:
Onnan van ez az okossag, hogy a szervezetnek szukseges asvanyi anyagok az élő novenyi etelekben vannak oldodva es onnan kell/lehet oket felvenni. Vizbol vajmi keves oldodik a szervezetunkben, nagy resze lerakodik es foloslegkent tavozik a szervezetbol, ami felesleges munkat jelent a szervezetnek.
De ezt csak most olvastam, azert is jarok itt. Elvileg a desztillaltviznek karos hatasa nincs, az ozmozis csapviznel ugyanugy bekovetkezik, de azvemberi szervezeten belul nem kepes. Allitolag. De ahogy latom a tudonanyos hearportalok sem tudnak dulore jutni, igy maradok az asvanyviznel.
A csapviz egy hulladek, abban nincsenek asvanyi anyagok, vagy elenyeszo szamban. Nem veletlenul letezik asvanyviz, abban vannak az asvanyok.
17-es, igen, a desztvíznél több van a csapvízben, mivel a desztvízben nincs. Annál mindenben több van, még a nyálamban is :D
nem ez a kérdés, hanem az, hogy a csapvízben nincs annyi, mint az ásványvízben, ez nyilván tény, meg a csapvíz mindenen keresztül megy, tisztításon is, egészsgételenebb egyértelmű, mint egy forrásvíz, ileltve amit azokból kinyernek ásványvíz.
Azért jobb ételből felvenni az ásványokat, mert azok már feldolgozottabb állapotban vannak, már kötésekkel rendelkeznek és így a szervezetedbe is jobban beépül (a könyv szerint), és (a könyv szerint) az ásványvízből származókat nem tudja annyira feldolgozni a szervezet és a legtöbb fölösbe megy, ami kiválasztás plusz energipazarlás a szervezetnek.
Azóta konzultáltam pár orvos ismerőssel, ne ajánlják a desztillált víz ivást, az ozmózisra hivatkozva. Csak ak önyv szerint nem tud ozmózis létrejönni a szervezetünkben, illetve azért s/n-em, mivel ha elég vizet visz be valaki a táplálékából, növényekből, akkor nem kell annyi vizet innia, így ha kevés desztillált vizet iszik valaki, nem lesz fixen ozmózisés fölös ásványokat sem kell kiválasztania a szervezetnek.
Egyébként én ezt f.ságnak gondolom és maradok az ásványvíz fogyasztásnál, az a biztos, nem hiszem, hogy ezen fog elcsúszni a diétám, ha minden más rendben van.
10 éve iszom, és sokkal energikusabb vagyok. Sajna a csapvíz tele van mindenféle mérgező anyaggal/arzén, fluorid, stb/, amivel megitatnak, szóban pedig megetetnek, hogy ,,De a határértéken belül van, így nem káros", az emberek meg be is veszik. Aztán jön a sok gond, epekő, vesekő, érrendszeri gondok, stb. Iskolában én is azt tanultam, hogy a desztvíz kàros, halálos, de már magamon tapasztaltam, hogy nem. A természetgyògyászok nagy része is csak azt iszik mégis egészséges a legtöbb. Mérjétek be a csapvíz, meg a palackozott bolti víz szenyezettségét, és sírni fogtok. Vagy desztilláljátok le, és látni fogjátok a sok trutyit a gépben. Mellé kell szedni kúraszerűen megfelelő minőségű és vércsoportnak megfelelő vitamint, meg kell egy normális étkezés, illetve testmozgás és semmi baja nem lesz az embernek. Meg persze nagyon jó, ha az ember közel a 0-ra csökkenti a stresszt, mert az a legnagyobb ellenségünk.
Én nem iszom filteres teát, mert tele van műanyaggal, nem eszem műanyag mekis és társai kaját, és igyekszem csökkenteni a glutént/az optimális pontosan 0 lenne, mert a glutén mellé glifozát is jár ami egy káros növényvédőszer, és amit nem tudnak kiszedni a glutént tartalmazó ételekből. Vérből kimutathatò anyag/.
Én ajánlani tudom, de aki fél tőle az nyugodtan igya a koszos, mérgezett csapvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!