Te jó ég! Akkor igaz, hogy már most vegetáriánussá lehet válni? De mért?! Hogy? én nem szeretnék az lennii!
Néztem a gyakori kérdéseket és láttam,hogy azt írják ki,hogy pl:,,12 éves koromtól lettem vegetáriánus"vagy:,,Nem rég lettem az"
Én ezt eddig mér nem tudtam?
Bár finom lenne mindig csak babot meg gyümölcsöget és répákat enni.Mamám folyton nyaggatt,hogy egyek kicsit több húst meg levest...
Van aki születésétől fogva az, mert a szülei így étkeztetik, és semmi baja nem lesz.
Azért nem tudtad, mert nem néztél utána. Nem árt, ha tájékozódsz, mielőtt belekezdesz, hogy mire kell vigyázni. És csak fokozatosan!
Készülj fel a családi piszkálódásokra is!
Most szeretnél, vagy nem szeretnél vega lenni? Levest lehet csak növényi alapanyagokból is készíteni: zöldség- vagy gyümölcslevest.
Ha a szülők nem veszik azt az üzenetet, hogy te nem szereted a húst és halat, akkor előhozakodhatsz a húsevés kegyetlenségével. Erőszakot igényel, és a többi.
Kedves 15:53, ne a barátnőd példáján általánosíts! Aki beleugrik a vegetáriánus vagy vegán életmódba, de nem gondolja komolyan, vagy nem fektet energiát abba, hogy körültekintően táplálkozzon(ami egy idő után teljesen természetes és könnyű lesz)az meglehet, hogy abbahagyja, mert egyhangúnak találja.A 14 év alatt nálam is előfordult ez, az elején. Aztán vettem a fáradságot, és rádöbbentem, hogy sokkal szélesebb spektrumban táplálkozom, sokkal több szín és íz van a mindennapjaimban, és könnyű vagyok testileg, lelkileg. Az, hogy "kell a hús" egy felvett dolog. Felülemelkedhetnénk már rajta.
KÉRDEZŐ, ha nem akarsz vegetáriánus lenni, ne legyél az! Azért nyaggatnak a hússal, mert azt hallották, hogy kell. Majd kikopik ez is.
Ismered ezt?
https://www.youtube.com/watch?v=enL1v9BMhnI
Mutasd meg a mamádnak!
Nem,egyáltalán nem szeretnék vega lenni.
Ez a film nekem egy kicsit bonyolult.Ugyanis minden embernek szüksége van zsiradékra,húsra,(vitaminra)...
Persze egésséges gyümölcsöket egyszóval vega ételeket enni.A mamám nagyon aggresszív lett,hogy mi lenne,ha vega lennék. idézem.,,Bele tömném a szádba,ha nem eszed meg a húst.-vízhangozta”
Na akkor lenne meg legelső hányásom az életemben xdd
Nem rossz ember csak biztos rám ijesztett ami nem volt kellemes érzés.
Köszönöm szépen ^-^
Mostanában még zöltséget is alig birok enni :/ Kezdem megkedvelni a szalámit:) Ja és a kolbászt:DD A virslit még nem:( xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!