Citromos hámlasztás, csak egy citromkarikával, úgy, hogy nem hígítom?
Csak bio kozmetikumokat használo már egy éve, és csúnyább a bőröm, mint előtte. Akkor, amikor elkezdtem, sokan mondták, meg olvastam, hogy az elején normális, hogy csúyább, mert kiürülnek a mérgek, kell neki kb. 3 hónap, mire helyrejön. De már 1 év 1 hónap telt el, hogy csak natúr kozmetikumokat használok, vagy pl. arcpakolásnak mézet, és 30 évesen olyan pattanásos vagyok, mint még soha.
Ha sima citrommal végzek kémiai hámlasztást, abból lehet vmi baj? Egyszerűen csak átdörzsölném vele az arcom, hogy halványítsa a hegeket + leszedje a felső hámréteget. Kerestem citromos citromos hámlasztásról cikkeket a neten, de mind azt írja, h keverjük vmivel , pl . túróval ,tojássárgájával. De én drasztikus javulást szeretnék már elérni.
Az összes létező orvost végigjártam, egyik sem tudott segíteni a bőröm állapotán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!