Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Milyen időközönként normális...

Milyen időközönként normális mosakodni?!

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm 2 havonta tisztálkodik,úgyértem a fürdőszobát is csak 2 havonta látogatja meg,és szerinte ez normális hisz az immunrendszert így védve van...

Tényleg így lenne?

Hisz az ember már pár nap után "büdös"!!!!!!

2009. dec. 11. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én pl 2 naponta fürdök
2010. jan. 2. 17:41
 12/16 anonim ***** válasza:
naponta kellene fürödni...
2010. jan. 2. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Pff baze....az ismerősöd egészen véletlenül nem sertés? Még azok is gyakrabban tisztálkodnak.
2010. jan. 5. 04:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezek szerint valaha az emberek bűzlöttek. Az királyok és egyéb méltóságok talán nem annyira,hiszen gyakrabban fürödhettek, mint a pór nép. Ám nem biztos, hogy éltek is ezzel a lehetőséggel.

Ami érdekes, hogy mégis szaporodtak az emberek vagyis volt gusztusuk egymáshoz! A mai reklámok szerint viszont, szinte amint elhagytad a fürdőszobát, máris elkezdesz büdösödni, hacsak nem sprézed, testápolózód stb. agyon a testedet az éppen reklámozott termékkel.

Legalábbis elgondolkodtató...

2010. jan. 28. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Valóban, régen a királyok is bűzlöttek, illetve nagyon nem érezhették büdösnek egymást, mert az orruk nem a mostani, tusfürdős-dezodoros illatokhoz szokott hozzá.

Elgondolkodtató vagy sem, én örülök neki, hogy fejlődött a világ higiénia terén, és már nincsenek pl. pestisjárványok. A rendszeres tisztálkodást nem elsősorban az illatélmény fokozására találták ki, hanem a kórokozók eltávolítására.

2010. jan. 28. 14:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Attól függ,ki mennyire izzad. Nem kell naponta kétszer, az hülyeség, gondolom te egyéb higiéniai kérdésben is eltartod a kisujjadat, és három és fél óra egy fürdés (+fogselyem, könyökés térd krémezése, hajhullás elleni sopray, szemránckrém, a haj különböző irányokba való átfésülése a vérkeringés végett, bőrkeményedés elleni krém, stiftek, manikűr, gombásodás elleni krém, hintőpor, szájspray és fültisztítás.)

Volt ilyen pasim, rövid úton frászt kaptam tőle.

Az ember normális testszaga jó (én a férjemét imádom, mi mindig szaglásszuk egymást...) ha nem izzadt.

Ha akarsz fürödj kétnaponta, attól nem leszel beteg.

2010. márc. 20. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!