Milyen időközönként normális mosakodni?!
Egy ismerősöm 2 havonta tisztálkodik,úgyértem a fürdőszobát is csak 2 havonta látogatja meg,és szerinte ez normális hisz az immunrendszert így védve van...
Tényleg így lenne?
Hisz az ember már pár nap után "büdös"!!!!!!
Ezek szerint valaha az emberek bűzlöttek. Az királyok és egyéb méltóságok talán nem annyira,hiszen gyakrabban fürödhettek, mint a pór nép. Ám nem biztos, hogy éltek is ezzel a lehetőséggel.
Ami érdekes, hogy mégis szaporodtak az emberek vagyis volt gusztusuk egymáshoz! A mai reklámok szerint viszont, szinte amint elhagytad a fürdőszobát, máris elkezdesz büdösödni, hacsak nem sprézed, testápolózód stb. agyon a testedet az éppen reklámozott termékkel.
Legalábbis elgondolkodtató...
Valóban, régen a királyok is bűzlöttek, illetve nagyon nem érezhették büdösnek egymást, mert az orruk nem a mostani, tusfürdős-dezodoros illatokhoz szokott hozzá.
Elgondolkodtató vagy sem, én örülök neki, hogy fejlődött a világ higiénia terén, és már nincsenek pl. pestisjárványok. A rendszeres tisztálkodást nem elsősorban az illatélmény fokozására találták ki, hanem a kórokozók eltávolítására.
Attól függ,ki mennyire izzad. Nem kell naponta kétszer, az hülyeség, gondolom te egyéb higiéniai kérdésben is eltartod a kisujjadat, és három és fél óra egy fürdés (+fogselyem, könyökés térd krémezése, hajhullás elleni sopray, szemránckrém, a haj különböző irányokba való átfésülése a vérkeringés végett, bőrkeményedés elleni krém, stiftek, manikűr, gombásodás elleni krém, hintőpor, szájspray és fültisztítás.)
Volt ilyen pasim, rövid úton frászt kaptam tőle.
Az ember normális testszaga jó (én a férjemét imádom, mi mindig szaglásszuk egymást...) ha nem izzadt.
Ha akarsz fürödj kétnaponta, attól nem leszel beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!