Hol lehet websopban igazi zöld dióból előállított kókuszvizet kapni (nem higított, meg kevert, sűrítményból)? (Ritkán és elég drágán van Dm, meg Müller boltokban, de ott csak egy-két darab 0,33-as 600-700 forintért.
Figyelt kérdés
Azért kellene mert a veseproblémákra és a hidratálásra hatással van. Fontos lenne egy nagyon beteg ember számára (Tej, laktóz érzékeny IBS csak pépeset ehető beteg)2014. febr. 16. 12:08
2/4 A kérdező kommentje:
Értsd jól ! Zöld Kókuszdióból ! Olyan, ami még nem teljesen megérett, mint amit itt a nagy hiper szupermarketegben látol !!
2014. febr. 16. 13:05
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem alkoholizmusról akarok vitatkozni, életemben egy korty alkoholt nem ittam szó szerint! Örülök, ha jól vagyok, sok embernek meg mindenről az ital jut az eszébe ! Amúgy meg kicsit gondolkozni is kellene, hogy miért és mit kérdez az ember !! Értő olvasás iskolában megtanuéva !!
2014. febr. 16. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!