Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A fű nem drog?

A fű nem drog?

Figyelt kérdés

2014. febr. 4. 10:44
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
és szimpla nyugtatóként alkalmazzák? Vgay mire van még jó hatással, hogy az eü. használja?
2014. febr. 4. 15:18
 12/33 anonim ***** válasza:

fájdalomcsillapító,gyulladáscsökkentő,és igen ellazít,aztán használják depresszióra is,anorexia,alvászavarok,rákos megbetegedések,AIDS vírus ellen,stb.Mondhatni hogy egy természetes gyógyszer,nem mint az ún. "gyógyszerek" amit a média mindig előtérbe helyez,főleg a reklámokkal.

A gyógyszeriparnak nem érdekes hogy meggyógyulj,csak hogy kezeljenek!

Szerintem sokkal reálisabb egy növényt gyógyszernek nevezni,mint 20 különféle tablettát,amiben nem tudhatod mivan,és az öregasszonyok előszeretettel vesznek 10 különféle fajtát,mert az biztos "meggyógyítja" őket.

Bocs hogy eltértem a témáról:D

2014. febr. 4. 17:15
 13/33 A kérdező kommentje:
segáz:) akkor, ti, akik... nem megvetően gondolkodtok a fűről, mind kipróbáltátok már? mennyi után okoz függőséget?
2014. febr. 4. 17:28
 14/33 anonim ***** válasza:

igen,ki.

De ettől én nem tartom magamat kevesebbnek,esetleg többnek,a függőség kérdése megint érdekes,én személy szerint egyántalán nem lettem "gonosz drogos" mint ahogy ezt a média előszeretettel hírdeti szerte a világban.

2014. febr. 4. 19:57
 15/33 Mark Fifth válasza:

A fu az egyik, ha nem a legcsodalatosabb dolog a vilagon, szinte mindent gyogyit + placebo es kedelyjavito. ha meghallja az ember (nem egy elvakult balfa!sz), mar az is jo ;)

apropo a fanatistaknak: god made grass man mande booze. who do u trust?

2014. febr. 5. 19:32
 16/33 anonim ***** válasza:

egyetértek testvér:DD

Kár hogy ezt a szemléletet az előbbi generációk nem értik,mert hát a fidesz előszeretettel eteti a nyugdíjas korosztályt,hogy a fű az sátáni dolog.

2014. febr. 5. 19:39
 17/33 Mark Fifth válasza:
made
2014. febr. 5. 19:41
 18/33 Mark Fifth válasza:

utalom a narancsargat ;(

apropo ha a fu satani, akkor o a legjobb baratom ;)

'Pac forever !

2014. febr. 5. 19:49
 19/33 A kérdező kommentje:

mindn csak politika?

De nem butaság abból kiindulni hogy " God made grass..."... mert igazából ISten teremtett mérgező dolgokt is... a gyilkos glócát is ő teremtette....mégse esszük meg...

Éééés még 1 kérdés: mit kell csinálni ahhoz, hogy biztosan hallucináljon valamit az ember?, ne csak rossul legyen, vagy irtóra ellazuljon, nevessen, vagy rátörjön a kaja flash....

2014. febr. 6. 08:15
 20/33 anonim ***** válasza:
Èn szemèly szerint soha nem halucinàltam töle meg egyik ismerösöm se,nekem van hogy kèt 7 tig megàlàs nèlkül szivok aztàn 2 honapig nem ebbölis làtszik hogy nem lehet ràszokni nagyon!
2014. febr. 6. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!